Nagyszerű újabb élménnyel lett mindenki gazdagabb, aki a múlt héten szombaton nálunk töltötte az idejét. Azt tudom mondani, hogy egy kíváló szerepjátékot sikerült összehoznunk, amiben három csapat (csapatonként 6-6 fő) igyekezett a korábbi történetünkben szerepelt Milestone állomás túlélőit megtalálni.

.

Kivételesen, a történet nyüzsgött a Xenomorphoktól és ennek köszönhetően egész magas halálozási arány volt a karakterek között. A képzett tengerészgyalogosok csapata kiváló minősítéssel derítette fel az ellenséges területet, majd menekültek el. Amber kapitány és Firefly hangulatú legénysége, nem csak, hogy épp bőrrel, összesen egy fős veszteséggel teljesített, de még egy élő Xenomorph példányt is sikerült befogniuk egy lopott mentőhajóval egyetemben, aminek köszönhetően ők kapták meg a Legtovább túlélt díjat. A harmadik társaság nem mindennapi szerpjátékával örökre beírta magát a legnagyszerűbb New Chicagói ír-skót-angol zsoldosai közé, azonban sajnos náluk mindenki elhalálozott.

Összeségében, jó volt látni, hogy mindenki értékelte a szombati játék nyújtotta előnyöket, ami a korai kezdésben (11:00) és sokáig tartó játékban teljesedhetett ki. Végül sikerült eldőnteni, hogy ki volt a 9. Alien 2179 verseny Legjobb szerepjátékosa, aki most Zalakovács Márk volt. Illetve a Legálnokabb karakter díját Alfdam vitte el, aki minden egyes lövésével megölt egy Xenomorphot és legalább két csapattársat. Az Áldozat díjat pedig TengerSam vitte el, aki a játék kezdetekor nem bírt magával és sorozatban szorta ki az 1-6-okat, aminek köszönhetően szinte lehetetlen volt megmenteni, míg végül meg is halt.

Külön köszönet a versenyünk szponzorának a Holdfényteamnek (http://holdfenyteam.hu/), akik immár második alkalommal támogatták versenyünket és nekik köszönhetően a Legjobb szerepjátékos 6 alien/predator figura közül álaszthatta ki a nyereményét. Nagyon köszönjük!

Szóval nagyon jó volt és reméljük, hogy a következő verseny is hasonló sikert fog elérni.

A következő versenyig pedig várunk mindenkit nagyon sok szeretettel minden héten szerdán a Cantinba, amikor szabad játékkal várnak titeket az alien mesélők/fejlesztők!

LEAVE A REPLY