Sok szeretettel várunk mindenkit a soron következő „Los Manola ostroma” című április 23.-ai Alien 2179-es versenyünkön.

Ezúttal viszont saját készítésű karaktert kell, hogy hozzatok, amit az oldalon található szabályok alapján tudtok elkészíteni! Ráadásul a Történet részben leírt Los Manolán harcoló Kolónia lázadónak kell lennie, mindegyik játékos karakternek!

A karakterek készítésével kapcsolatban, akár az alienszerepjatek.hu-n, akár a Cantina fórumán tudtok kérdezni.

.

A játék, az általunk készített Alien 2179 a halál kísértése szerepjáték szabályai szerint kerül lejátszásra. A mostani verseny rendhagyó lesz, ugyanis a Ti kezetekbe adjuk az irányítást, így saját készítésű felkelőtök bőre bújva élhetitek át az ostromot. A verseny pedig, ahogy eddig megszokott, nem a csapatok között, hanem az egyes játékosok között fog folyni, ahol elsősorban a szerepjátékos tudást fogjuk díjazni és a jó hangulatot.

A modulnak nincs előzménye, így csak jó indokkal fogadunk el előzőleg már játszott karaktert. Ha szeretnél túlélt karaktert hozni, azt kérjük jelezd a jelentkező e-mailedben!

A túlélt karakterek:

Ha túlél – 1 fejlődési pontot kapnak

Ha díjat is kapott – 3 fejlődési pontot kapnak

Ha ő lett a nyertes és túl is élt – 5 fejlődési pontot kap

Értékelés:

A játék alatti szempontok, amik alapján a mesélők közösen eldöntik, hogy kik érdemesek az aznapi győzelemre:

Tulajdonságok kijátszása
Előnyök-hátrányok kijátszása
Képzettségek kijátszása
Karakter kijátszása
Hangulat
Együttműködés
Túlélés
Feladat megoldása
Legyilkolt ellenfelek

Csapatok:

Bár saját készítésű karakterekkel jöttök, senki sem jön fix csapattal, hanem a helyszínen egy véletlen sorsolással derül ki, hogy ki-kivel és melyik mesélőnél fog játszani, illetve, hogy milyen csapatban lesz.

A történet:

Los Manola sokak álomvárosa lehetett volna a kezdetekben: Minden társadalmi réteg megtalálta számítását, munkájának megfelelő bérezést kapott, az élet szinte tökéletes volt.

Úgy látszott, az ICC végre képes együttdolgozni a WY-el olyannyira, hogy az elért sikerek miatt elgondolkoztak a bolygó Los Eden-re keresztelésén.

Természetesen az Alien világában egyetlen hely sem lehet ennyire édeni sokáig, így itt is beütött a crack. A társadalmi rétegek lassan, de biztosan elkezdtek egymástól távolodni, a különböző lakó-héjakon élők életminősége egyre nagyobb különbségeket mutatott, a különféle negyedek szélén vámot szedtek a polgárőrök, stb.…

Ezt még elviselték volna szegényebb rétegek, hisz máshol is hasonlatos helyzetek uralkodnak. De amikor a Weyland orvosai a külső héjakon tartott orvosi vizsgálat után gyanúsan sok lakost hívtak be kötelező egészségügyi ellenőrzés címszóval, majd napokkal, hetekkel később az alany halálhírét közölték, Los Manola munkásaiban elpattant valami.

A Verseny részletei:

Dátum: 2011. április 23. szombat

Érkezés: 12:00

Sorsolás: 12:10

Modulkezdés: 12:30

Befejezés: 21:00

Eredményhirdetés: 21:10

Helyszín: Cantina klub (www.cantinaklub.com) 1074, Budapest, Alsó erdősor u. 3.

Nevezési díj: 600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik novemberi havi Cantina tagságival, akkor csak 300 forint.

Nevezési feltételek:

A játékra, csak előre történt e-mailes jelentkezés esetén lehet részt venni! A jelentkezési határidő április 20.-a szerda!

Most is jelentkezési sorrendben történik a regisztráció, és összesen 30 játékos vehet részt a versenyben!

Amennyiben tetszett a múltkori játékban alakított karaktered és szeretnél vele tovább játszani, mindenképpen jelezd a jelentkezésedben!

Egyéb:

Addig is, várjuk a jelentkezéseteket e-mailben az alienszerepjatek@gmail.com -ra!

Üdvözlettel:

Gergő, Igor

„Chico, minden eszközt fel kell használnunk, hogy elérjük a célunk!”

Enrique Estéban

LEAVE A REPLY