Október 21-22.-én kezdetét veszi a harmadik Alien 2179 A Halál Kísértése Szerepjáték versenysorozat. A mostani sorozat azonban, mind témájában, mind pedig stílusában el fog térni az eddig megszokottaktól.

A történet a USCMC Cruasader századának egyik tengerészgyalogos lövészszakaszról fog szólni, amiben öt csapat maximum 30 játékosa fogja hónapról-hónapra alakítani a szakasz életét. Mindenki, aki nevez, az ennek a lövészszakasznak lesz a tagja és mindenki bár egyénileg nevez, a végén egy adott rajba beosztva, 4-5 másik játékossal közösen fog együttműködni.

A játék abban is eltérő lesz, hogy mindenki egyénileg elkészített karakterrel nevezhet a versenyen és az első időpontban október 21.-én egy élő sorozás alkalmával fog eldőlni, hogy alkalmas e az illető (karaktere), hogy a tengerészgyalogsághoz belépjen. Amennyiben igen, akkor másnap 22.-én részt vehet már a játékon, és kezdődhet a kiképzés.


.

Történet:

2216 október 21.-én a Starpoint kiképző bázis felvételt hirdet, minden 18. életévét betöltött, büntetlen előéletű ICC-s polgár számára tengerészgyalogosi kiképzésre. A gyalogság terve, hogy felállít egy új lövészszakaszt, amely bevethető lesz, levegőben, űrben, vízben és szárazföldön egyaránt.

A jelentkező újoncok, mind szigorú, fizikális és mentális ellenőrzéseken esnek át, és csak a legmegfelelőbbeket válogatja be a gyalogság a kiképzési programba.

Minden felvételt nyert személyt képességei alapján az alábbi fegyvernem valamelyikébe fogják beosztani:

– Felderítő

– Jármű pilóta

– Technikus

– Felcser és diplomata

– Nehézfegyveres

A beosztását követően a következő napon megkezdődik az alap és a fegyvernem szerinti képzés, amelyek 5, maximum 6 fős csoportokban kerülnek levezénylésre, a Crusader jelenlegi őrmestereinek irányítása alatt.

A kiképzést sikeresen elvégzők, később kerülnek a végleges rajukhoz, ahol ezt követően kapnak egy utolsó rajszintű kiképzést és ezt követően vezénylik őket az állomáshelyükre.

 

Verseny részletei:

Dátum:

2011.10.21. péntek – LIVE sorozás 20:00-tol – 22:00-ig.

2011.10.22. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Amennyiben valaki nem tud részt venni a Live játékon, de szeretne jönni, az előre jelezze e-mailben!

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

 

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt emiales nevezéssel lehet jelentkezni, amit az alienszerepjatek@gmail.com címre kell elküldeni, illetve előre kitöltött karakterrel, amit az ismert szabályok alapján lehet elkészíteni!

 

Megkötések karakter alkotásnál:

– A készített karakternél meg kell hagyni 10 képzettség pontot, amit majd a kiképzés idején lehet elkölteni.

– A karakternek minimum 3-as Fizikuma kell, hogy legyen és minimum vagy 3-as Erő, vagy Ügyesség.

– A karakter nem lehet, korábban már szolgált katona, csak újonc.

– Amennyiben nem megfelelő előnyökkel/hátrányokkal rendelkezik a jelentkező, a sorozáson elutasíthatják és újra kell írni a karaktert.

– Szintetikus nem jelentkezhet a gyalogsághoz, mert az ICC 2123/606-0 törvény tiltja.

 

Amennyiben valaki nem tud, vagy nem akar részt venni az élő sorozáson, azt kérjük, hogy az emailjében tüntesse fel!

Amennyiben valakinek nehézséget jelent a karakter elkészítése, az jelezze emailben, illetve személyesen október 21.-én a Cantinban 18:00-tol tud jönni és kitölteni, segítséggel.

 

Jelentkezési határidő október 19.-e szerda!

További kérdésekre az alienszerepjatek@gmail.com címen tudunk válaszolni, illetve az alienszerepjatek.hu Kérdések a versenyről topicjában!

 

 

 

Üdvözlettel:

Jim Marshall százados!

 

 

SHARE
Previous articleRajzszakkör
Next articleCall 2 Arms Liga !

LEAVE A REPLY