Sötét Mosoly – Rowoni Krónikák

A Cantina Klub 2012. március 31-én, szombaton indítja útnak saját M.A.G.U.S. versenysorozatát, mely a XIV. Zászlóháború kitörése előtti évektől egészen a háború utáni törékeny béke időszakáig kalauzolja el a játékosokat Rowon városára és annak viharos történelmére összpontosítva.


A játékosok részt vállalhatnak nem csak Rowon és a Dartonita Lovagrend embereket és isteneket is próbára tévő konfliktusában, de a Zászlóháborúban, Toron és az Északi Szövetség viszályában, ősi, elfeledettnek és eltemetettnek hitt titkok felderítésében és a Quiron-tenger déli partvidékének bonyolult és véres intrikáiban is. A játék központi helyszíne és eseményeinek fő színtere Rowon városa lesz, itt csapnak össze a játékosok csapatai négy, egymással versengő erő szolgálatában. . Harcba szállhatnak Rowon és azon keresztül a Dél-Quironeia birtoklásáért a hatalmas és dekadenciájában is magasztos Toroni Császárság és annak belső hatalmi csoportjai (például a Kobrák, Tharr-egyháza, az Ikrek vagy a félelmetes Boszorkányerőd), a vele állandó harcban álló Északi Szövetség és fegyvertársai (például a Szürkecsuklyások, az Inkvizítorok Szövetsége, az Embervadászok vagy Doran), az új, megígért hazájukba a Fekete Atya Prófétáját követő Dartonita Lovagrend, vagy a városát és nagyhatalmi terveit védelmező, hűbéreseit és leigázott tartományait féltőn irányító Rowoni Hercegség ügynökeiként.

 

A versenyre 3-5 tagú csapatok jelentkezését várjuk, akik a verseny előtt egy-egy a történet és a csapat szempontjából fontos NPC-vel kiegészülve vesznek részt a versenysorozatban végig egy mesélő irányítása alatt. Összesen 8 csapat számára van hely a versenyen, úgyhogy jelentkezési sorrendben töltjük fel a létszámot. A csapatoknak a jelentkezéssel együtt meg kell jelölniük azt a frakciót, hatalmi csoportot, amelyikhez tartoznak (Toroni Császárság, Északi Szövetség, Dartonita Lovagrend, Rowoni Hercegség). A karakteralkotásról és a frakciókon belül elérhető kasztokról hamarosan további információk lesznek elérhetőek.

 

Jelentkezéseket és a versennyel kapcsolatos kérdéseket az alábbi email címen várjuk:

info@cantinaklub.com

 

Nevezési díj:

900 forint/fő Cantina klubtagságival rendelkezők számára 600 forint/fő

 

Helyszín:

Cantina klub (Budapest 7. kerület Alsó erdősor utca 3.)

 

Jelentkezési határidő:

2012.03.23. (Péntek)

 

LEAVE A REPLY