“A bursti ütközet, maga volt a pokol, ahol fiaink és lányaink megtanulták, hogy milyen gyűlöletes erő és eltökélt pusztító szándék lakozik a Weyland-Yutani vállalati vezetőinek szívében. Sokan meghaltak és még többen egy életre megnyomorodtak. Többek között az önök százada is ,a Crusader  amely nem csak parancsnokát Jim Marshall századost, de több őrmestert (Ted Smile, Johnatan Doe …) és jó pár derék embert is elveszítettek. Így a tengerészgyalogság parancsnoksága, elrendeli a megmaradt század azonnali átvezénylését és átalakítását a starpointi kiképző állomás speciális egységéhez a Black Sheep Companyhoz. Teljesítsenek ott is kellő odaadással fegyelemmel és ne hozzanak szégyent bajtársaik emlékére!”

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében, és a jól ismert Alien világán játszódik.

 

.

Részletek:

 

Május 19.-én szombaton 12:00-ás kezdettel indul a játék!

A versenyen összesen 6 csapat maximum 36 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat.

A játékra sok szeretettel várjuk a megszokott Crusaderes játékosok és karakterek mellett az új jelentkezőket is!

 

Történet:

2218 derekára a bursti csatát túlélteket, átcsoportosítják és újjászervezik a Starpointon, az egykori kiképzőállomásán minden gyalogosnak. Itt ismerkedhetnek össze, új parancsnokaikkal, illetve katonatársaikkal, akik legalább annyira legendás hírűek, mint a híres-hírhedt Crusader század volt.

 

Verseny részletei:

Dátum:

2012.05.19. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

 

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az alienszerepjatek@gmail.comEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

 

Jelentkezési határidő:

2012.05.17.

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

www.alienszerepjatek.hu

LEAVE A REPLY