“Tisztelt hölgyeim és uraim!

Nagy örömmel látom, hogy az egykori nem mindennapi hőstetteiről megismert derék század, a Crusader megmaradt katonái, sikerrel váltak részeseivé a mi legkedvesebb századunknak, a Black Sheep Companynak. Örömmel látjuk, hogy az újonnan érkezettek, bizonyítottak, a nem minden veszélytől és némi, komolyabb tréfától sem mentes Ugró kenguru hadműveletben. Aminek eredményeként mára teljes jogú katonái lettek, ennek az igen kiváló elit starpointi egységnek. Azonban háború van és a vidám, kikapcsolódással teli otthoni életet időnként fel kell, hogy váltsa a kemény és embert próbáló feladatok hosszú sora. Önök is elértek erre a pontra és mint legkiválóbban teljesítők a legkiválóbbak között, új feladatokat kapnak, úgyhogy a jövő héttől hivatalos Black Ops alakulattá válva, átkerülnek a különleges erők parancsnoksága alá.

Mint az egységet életre hívó, felépítő és mindig is apaként a Black Sheepre gondoló személy, nagy szívfájdalom számomra, hogy fiaim és lányaim, felnőve, elhagyják a biztonságos otthont adó, kiképzőbázisunkat. Azonban a legjobbaknak, mindig is a legkomolyabb helyeken kell bizonyítaniuk. Így én sem tehetek egyebet, mint, hogy elengedem az önök kezét és remélem, hogy sikerrel teljesítik minden küldetésük. Sok sikert a jövőben és térjenek idővel vissza hozzánk, hogy büszkén fogadhassuk magukat, ahogyan az kijár a USCMC hősei számára!”

– Wililam A. Cooper vezérezredes

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében és a jól ismert Alien világán játszódik.

A mostani versenyen az LFG.hu támogatásával egy csapat ingyenesen vehet részt. Ehhez az alábbi, általunk összeállított kvízjátékot kell pusztán kitölteni:

http://lfg.hu/49981/hirek/alien-2179-szerepjatek-verseny-es-kviz/

A versenyen összesen 6 csapat maximum 30 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat, ahol a 15 fix játékos mellett még további 15 korábban nem játszott résztvevőt is sok szeretettel várunk.

 

.

Részletek:

Június 30-án szombaton 12:00-ás kezdettel indul a játék!

A versenyen összesen 6 csapat maximum 30 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat, ahol a 15 fix játékos mellett még további 15 még akár korábban nem játszottat résztvevőt is sok szeretettel várunk.

Történet:

2218 derekán, sikerült a nem mindennapi ütközetet túlélt Crusader század maradékának beilleszkednie a kissé rendhagyó starpointi Black Sheep Companyba. Azonban a kezdeti vidám hangulatot, hamar felváltja a valódi tettek sora, és az egész századot, szigorúan titkos bevetésre küldik, valahova a Yutanis űr mélyére…

Verseny részletei:

Dátum:

2012.06.30. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

Jelentkezési határidő:

2012.06.27. (szerda)

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

www.alienszerepjatek.hu

 

LEAVE A REPLY