Kedves Warmachine/Hordes játékosok!

A Cantina klub újra lehetőséget biztosít nektek a Warmachine/Hordes kellékeinek beszerzésére. Új partnerünk garanciát adott a jó árakra, és a gyors kiszállításra! Amennyiben az árú készleten van, 1 héten belül megérkezik (ezek azok a termékek, amik fel vannak tüntetve az oldalon) Amit még nekik is rendelni kell, az 2 héten belül legkésőbb befut.

A terméklistát az oldalukon találjátok, amit itt értek el: http://www.czermak-tabletop.com/shop/index.php .

Fontos, hogy a figurákat rajtunk keresztül rendeljétek, így tudjuk nektek garantálni a következőeket:

Gyors kiszállítás. (min 2 nap, max 2 hét), amennyiben Cantina klub adott havi tagságival rendelkeztek (ezt bárikor ki tudjátok váltani 2ezer forintért), alapból 10% kedvezményt kaptok, 100 Euró feletti rendelés esetén pedig 15%-ot. A rendelés kiszállítása 150 Euró felett ingyenes. Ebből kifolyólag 2 lehetőségetek van: vártok egy keveset, és a rendelés egyben megy el, másik esetben kifizetitek a nagyjából 10 Eurós szállítási költséget, és 2-4 nap alatt megérkezik a cuccotok.

A megrendelt termékeket a Cantina Klub pultjánál tudjátok átvenni.

A rendelést a következő címre küldhetitek: tade90@gmail.com, illetve ha bármi kérdésetek van, a 30/7448454 -es mobilszámon tudtok kérdéseket feltenni az illetékesnél (Tóth Dávid/Tádé)

Cantina Klub: http://cantinaklub.com/

LEAVE A REPLY