2012. Szeptember 1-én, kezdetét veszi az új Alien 2179 versenysorozat, ami nem fog szűkölködni izgalmakban, szenvedésben, sírásban és halálban. Szeretettel várunk minden kedves régi (tapasztalt) játékost és örömmel várjuk az új még tapasztalatlan játékosokat, akiknek az első feladata, a Cantina klub titkos raktárában tartott tojás tartalmának megvizsgálása lesz.

A következő modul címe: Csillaghullás!

A versenyre egyénileg lehet nevezni és összesen 4-5 (kivételes esetben 6) fős csapatokra fogjuk a nevezőket beosztani.

.

A történet 2218. május 01-én játszódik és mindenkinek szabvány kezdő Alien karaktert kell készítenie (amennyiben ez valakinek gondot okoz, az a jelentkezéssel együtt szóljon és segítünk), figyelembe véve az alábbi kikötéseket:

– Mindenki ICC állampolgár (nem kalóz, nem hálózatos, nem wy-es)
– Második, mindenki a földről származik.
– Harmadik, a jelentkezéshez, ha megoldható, karakterfényképet is kérünk (igazolványkép-arckép).

A történet egy szabvány utasszállító-űrhajójáraton fog játszódni.

Versennyel kapcsolatos részletek:
Dátum: 2012. szeptember 1. (Szombat)
Érkezés: 11:00
Sorsolás: 11:15 (mesélők kisorsolása)
Modulkezdés: 11:30
Befejezés: 20:00
Eredményhirdetés: 20:30

Helyszín: Cantina klub (www.cantinaklub.com) 1074, Budapest, Alsó erdősor u. 3.

Nevezési díj: 1000 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik szeptemberi havi Cantina tagságival, akkor csak 500 forint. A nevezési díjban benne foglaltatik, 1 doboz hideg „Jégsör” vagy 3dl valamilyen más ízesített szintetikus ital.

Nevezési feltételek:
A játékra, csak előre történt e-mailes (alienszerepjatek@gmail.com) jelentkezés esetén lehet részt venni! A jelentkezési határidő augusztus 29.-e szerda!

Most is jelentkezési sorrendben történik a regisztráció, és összesen 6 csapatnyi játékos vehet részt a versenyben! (Mesélők: Szalay Gergely, Orosz „Igor” Péter, Korbély Csaba, Barry „Alpha” Ádám, Tóth „Tádé” Dávid, Czopkó „Czopi” Róbert.)

 

LEAVE A REPLY