“A háború elemi erővel folyik a két meghatározó erő és szövetségesei, a földi vezetésű ICC és a galaktikus nagyvállalat a Weyland-Yutani között. Kikötők, kolóniák, bányák, hajóüzemek, civil és katonai célpontjai és áldozatai vannak mind két oldalon. A pusztítás pedig nem látszik csitulni. Mind a két fél a végsőkig elszánt és nem kíván megegyezésre jutni, ahhoz már túl messzire ment a vállalat.

Ebbe a káoszba vetik be, a USCMC tengerészgyalogosainak egyik speciális alakulatát, a bursti ütközetben hírnevet szerzett Crusader század maradékából és a Black Sheep Companyból létrehozott elit egységet. A tengerészek feladata, hogy kulcsfontosságú csapást mérjenek a Weyland-Yutani egyik világára az Aerodynre, ami kiemelt szerepet tölt be a Yutani vállalat katonai és civil hajógyártásában.”

 

.

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében és a jól ismert Alien világán játszódik.

A versenyen összesen 3 csapat maximum 18 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat

 

 

Részletek:

Október 27-én szombaton 12:00-ás kezdettel indul a játék!

 

Történet:

2219 januárjában egy kisebb beszivárgó egysége a tengerészetnek előkészítő támadást intézz a Weyland-Yutani ipar világa ellen az Aerodyne ellen. Az előkészítő csapást a Black Sheep Company kipróbált katonái hajtják végre, egy beépített gyalogsági ügynök irányítása alatt.

 

Verseny részletei:

Dátum:

2012.10.27. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

 

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

 

Jelentkezési határidő:

2012.10.26. (péntek)

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

www.alienszerepjatek.hu

 

LEAVE A REPLY