2246. december 31.

ISN (Interstellar Network) A televíziózás jövője, otthonába hozzuk a csillagokat. Chip Johnson és Satzuki Makono köszönti önöket az esti Híradóban.

Chip:

„Szomorú tragédia árnyalta be az újévet. December 30-ának hajnalán a menetrendszerű Kanton – San Angeles Transkontinentális vasút, eddig még nem tisztázott körülmények között, balesetet szenvedet. Az áldozatok száma több százra rúg, de akár több is lehetett volna, ha nincs az USCM Mélytengeri Kutató és Mentőszolgálata, akik a balesetet követően már 2 óra múlva már a helyszínen voltak és megkezdték a szerelvény kiemelését. Egy magát meg nem nevezni kívánó ICC-s hírforrásunk szerint, a Weyland-Yutani terrorista csoportja szállta meg a vonatot és valójában egy Titkos Túszmentő akció történt. A bizonytalanságot csak növeli, hogy az ICC a vonat utasait 72 órás karanténba zárta. Az ICC és az USCM egyelőre nem nyilatkozik és operatőrünket is durván kitiltották a helyszínről.”

 

.

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében és a jól ismert Alien világán játszódik.

A versenyen összesen 4 csapat maximum 24 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat

A mostani alkalommal is, az rpgall.hu és az lfg.hu támogatásával egy teljes csapat ingyen jöhet! Az egyedüli feltétel, hogy meg kell oldani az lfg.hu-n rövidesen kikerülő alien kvízt!

 

Részletek:

December 29-én szombaton 12:00-ás kezdettel indul a játék!

 

Történet:

A poklot megjárt Cusaderes veteránok találkoztak a Halállal. Azonban a következő alkalommal már nem csak egy darabkájával, de magával a Xenomorph fertőzés teljességgel kell szembenézniük és harcolniuk az egész földi emberiség érdekében.

 

Hangulatkeltő:

 

Satzuki:

„ Igen Chip, úgy tűnik az ICC nagyon bekeményített, hiszen Kanton teljes északi tartományát ma hajnalban vesztegzár és karantén alá vonták. Több millióan rekedtek a lezárt területen, ráadásul közeleg az újév, sokan utaznának rokonokhoz és családtagokhoz. Igen nagy a káosz a városban. Lehet, összefüggés van a TK vasúton történtekkel?”

 

Chip:

„Nem tudom, Satzuki. Most kapcsoljuk a helyszíni riporterünket Pamela Pancroftot. Mi újság Pam?”

 

Pam:

„Üdvözlöm a kedves nézőket. Itt teljes a káosz. A mögöttem lévő elkeseredett tömeget látva, nem csodálkoznék, ha hamarosan tovább forrósodna a helyzet. A benti területeken állítólag már tűzharc is kialakult, de hogy kire, vagy mire nyitottak tüzet a Tengerészgyalogosok. Sokan azt mondják, hogy a helyi Tong vagy Triád Maffiával kerültek összetűzésbe.” … APC dübörögnek el a háttérben egy beton és acél úttorlasz mellett… „Az egész terület körül minden ki és bevezető útnál ilyen torlaszok

emelkednek a semmiből, páran a csatornákon keresz…”…tatatada-tatatada…Nyomjelző lövedékek világítják meg az éjszakai utcát, a tömeg pánikszerűen menekül a szélrózsa minden irányába, az operatőr és a riporter is egy betontorlasz mögött keres fedezéket. A kamera vadul rázkódik, a háttérben gyalogos csapatok futnak el… „ Úriam isten! Mi történik itt! Chip! Satzuki! Látjátok ezt?” …Az operatőr kidugja a kamerát… az egyik mellékutcából kihátrál két gyalogos, mindkettő folyamatosan tüzel, majd az éjszakai árnyak között hirtelen valami fekete tüskés farok szúrja keresztül, majd egy fekete fej jelenik meg és… píp. Megszakad az adás.”

Satzuki:

„Sajnáljuk, de úgy tűnik technikai problémák miatt megszakadt az adásunk. Megpróbáljuk helyreállítani a kapcsolatot, és további információkat szerezni az incidensről. Most Reklám.”

 

2247. január 02.

ISN (Interstellar Network) A televíziózás jövője, otthonába hozzuk a csillagokat. Chip Johnson és Satzuki Makono köszönti önöket az esti Híradóban.


Satzuki:

„Az elmúlt napok szomorú történései után, ma este az ICC és az USCM vezetősége nyilatkozatott adott ki. dr. Wladislaw Oroma vezérezredes az ICC kutatási részlegének a vezetője felhívást intézett a Föld lakosságához.”


…bejátszás…


dr. Wladislaw Oroma:

„Üdvözlök minden ICC állampolgárt ezen a nehéz órán. A 30 éve tartó háború sajnos elérte a Földet is, úgy tűnik a Weyland-Yutani új vezetősége nem tiszteli az emberiség anyabolygóját. Az elmúlt fél évben ügynökök szivárogtak be a Földre és több terror-támadást intéztek civil célpontok ellen, ezek nagy részét sikerült elhárítanunk, de az elmúlt napokban egy új fegyvert vetettek be a Föld lakossága ellen. Polgártársak a biológiai és vegyi hadviselés egy új fajtájával állunk szemben, egy újfajta vírus, ami az emberi szervezetbe jutva dühöngő őrülté változtatja az ártatlan áldozatot. A vírust, egy tojás formájú tárolóegységben helyezik el. (Egy Xenomorph tojás képe jelenik meg a monitoron.) Felhívjuk a figyelmüket, ha ilyet látnak, értesítsék a legközelebbi ICC irodát, hogy a vegyvédelmi csoportunk hatástalaníthassa a tartályt és kérem, NE menjenek, a tartályt közelébe, nehogy kiszabaduljon a veszélyes vírus. Amennyiben tudomásuk van már fertőzött személyről, kérjük önöket ne féljenek, hanem szintén értesítsék a hatóságokat, hogy mielőbb el tudjuk kezdeni az orvosi kezelést. A lappangási idő 24-72 óra, ezért minden a Földet elhagyni készülő járműre 72 órás karantén vár, elnézésüket kérjük a kényelmetlenségért. Ebben a nehéz órában össze kell fognunk a Weyland-Yutani elleni és segíteni embertársainkon. Köszönöm a figyelmet.”


Chip:

„Hát engem nem nyugtatott meg Satzuki, máris több városból jelentettek fertőzött eseteket. Kanton, Sidney, Atlanta, Moszkva. Csak hogy a nagyobb városokat említsük, de hogy valójában mennyi a fertőzött, erről egyelőre nincsen pontos becslésünk. Híradónk folyamatosan követi az eseményeket és tájékoztatjuk a nézőinket a fertőzés alakulásáról.”


Satzuki:

„Egy jó hír a végére. A TK vasút túlélői átestek a kötelező karanténon és orvosi vizsgálatokon, így hazatérhetnek a családjaikhoz. Köszönjük.”

2247. április 10.

ISN (Interstellar Network) A televíziózás jövője, otthonába hozzuk a csillagokat. Chip Johnson és Satzuki Makono köszönti önöket a Híradó Különkiadásában.

TERROR, A FÖLDÖN!

Chip:

„Immár három hónapja küzdenek a helyi hatóságok, az ICC rendfenntartói és az USCM alakulatai a Földön megállíthatatlanul terjedő Weyland-Yutani biológiai fegyvere ellen. Az ICC kutatási részleg megfeszített tempóban dolgozik, hogy valami ellenszert találjon ennek az új vírusnak, amit sokan az új Fekete Halálnak vagy egyszerűen csak Halálnak neveznek. A legutóbbi közlemények szerint egyfajta idegen életforma, amit a Weylynd-Yutani társaság fejlesztett ki, ezzel kinyitotta Pandóra szelencéjét. Satzuki…”

Satzuki:

„A Gyarmatügyi Központ megkezdte a Gyalogos egységek kivonását a megszállt Weyland bolygókról és átirányítják őket a Földre, hogy felvegyék a harcot ezzel az idegen életformával. A fertőzés sajnos egyre terjed, (egy kép jelenik meg a monitoron, ahol rengeteg pirossal jelölt város látszik), egyre több a fertőzött város. Bár az ICC minden hírforrást letiltott a fertőzött városokból, egyre több és több elkeseredett kalózadás úti fel a fejét, amit a hivatalos szervek egyelőre nem kommentáltak. Ezek az adások is hozzájárultak, hogy a lakosság pánikszerűen próbálja elhagyni a Földet. A Tengerészgyalogság és a Flotta minden szabad hajója folyamatosan ingázik a Starpoint és a Föld, valamint a Mars és a Föld között, de a szigorú karantén előírások miatt igen nehéz a mentést. A kalózadásokról Híradónk után láthatnak egy rövid összefoglalót. Chip…”

Chip:

„Igen Satzuki, sajnos a szigorú előírások ellenére a múlt héten, a Marson is felütötte fejét a Vírus, de az ICC gyors közbelépésének köszönhetően sikerült megfékezni a terjedést. Az eset óta teljes blokád alá került a Föld, csak ellenőrzött Katonai járművek szállhatnak fel. Két civil hajót le is lőttek a Flotta egységei, mert nem voltak hajlandóak visszaszállni a földre…”

A bemondó hírtelen a füléhez kap.

„Ez igaz? …Úristen… Hölgyeim és Uraim, most érkezett egy friss hír! Fokváros… Fokváros megsemmisült. (A stúdióból mindenhonnan izgatott és hitetlenkedő beszéd és sikoltás hallatszik). A fertőzés kiszabadult a város határai közül, hogy meggátolják a terjedést… (a riporter hangja elcsuklik)… nukleáris fegyvert vetettek be. Hamarosan bővebben beszámolunk a történtekről… most reklám.”

 

Verseny részletei:

Dátum:

2012.12.29. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

 

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az   alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

 

Jelentkezési határidő:

2012.12.28. (péntek)

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni az:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

 

 

 

 

LEAVE A REPLY