„2248. Január 19.”

sssssss…(egy hangyás, adás nélküli képernyő)… rövid villogás, majd a kép kitisztul, egy idősödő, kialvatlan férfi arcképe jelenik meg…

dr. Wladyslaw Orona Vezérezredes, az ICC és az USCM kutató részlegének a vezetője, az USCM főparancsnoka vagyok, ezek az utolsó szavaim … (köhögés) …

Nem tudom, hol és mikor csúszott ki a lábunk alól a talaj, de vesztésre állunk ebben a háborúban, egy év alatt mindent elveszítettünk és nekem kell, gondoskodom, arról hogy ez a gyalázat itt maradjon a Földön, és ne terjedjen tovább.

…(villogás és sistergés)…

.

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében és a jól ismert Alien világán játszódik.

A versenyen összesen 4 csapat maximum 24 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat

A mostani alkalommal is, az rpgall.hu és az lfg.hu támogatásával egy teljes csapat ingyen jöhet! Az egyedüli feltétel, hogy meg kell oldani az lfg.hu-n rövidesen kikerülő alien kvízt!

 

Részletek:

Január 19-én szombaton 12:00-ás kezdettel indul a játék!

 

Történet:

Az epikus Crusader kalandsorozat, utolsó része, ahol a sikeres Moszkvai takarítást követően, pár hős maradt már csak akiknek esélyük van megfordítani a kilátástalannak látszó földi helyzetet.

 

Hangulatkeltő:

 

sssssss…(egy hangyás, adás nélküli képernyő)… rövid villogás, majd a kép kitisztul, egy idősödő, kialvatlan férfi arcképe jelenik meg…

„2248. Január 19.”

dr. Wladyslaw Orona Vezérezredes, az ICC és az USCM kutató részlegének a vezetője, az USCM főparancsnoka vagyok, ezek az utolsó szavaim … (köhögés) …

Nem tudom, hol és mikor csúszott ki a lábunk alól a talaj, de vesztésre állunk ebben a háborúban, egy év alatt mindent elveszítettünk és nekem kell, gondoskodom, arról hogy ez a gyalázat itt maradjon a Földön, és ne terjedjen tovább.

…(villogás és sistergés)…

Az egész 2217-ben a kezdődött, már akkor gyanakodnunk kellett volna, hogy a WY csak valamit titkolni, valamit fedezni akar, ezzel a háborúval. Bíztunk a katonáinkban, bíztunk magunkban, de nem láttunk eléggé előre… sssssss … (ismét megszakad az adás) …

…ssss…

Az én hibám is, hogy nem vettem észre, hogy… ssssss… Igen, a béketárgyalás egy kudarc volt. Sikerült beleültetnünk egy elmebeteget a WY igazgató székébe… (köhögés, egy véres ruhazsebkendőt tesz le az asztalra)… Ifjabb Pier Delon, most már így ismeri az emberiség. Kíméletlenül legyilkolta a Béketárgyalás résztvevőit és Zürichen letesztelte, hogy miként is működik ez a „biológiai” fegyver…

…ssss…

2247 tavasza Moszkva, a USCM különleges alakulatai ideiglenesen megtisztították a  várost, a Szuperkirálynő és több más Királynő elpusztításával a városban található „Idegen” kolónia megzavarodott és a benyomuló csapatok visszanyerték az irányítást a város felett. Rengeteg civilt megmentettek ettől az őrült lidércnyomástól, de ezért a győzelemért rettenetes árat kellett fizetni, sok katona veszett oda ebben a hadműveletben, túl nagy árat fizettünk ezért a győzelemért, ha nincs Erik Spunkmayer, még ez a győzelem se lett volna. Megmutatta, hogy mi a hősiesség, ezért a legmagasabb kitüntetésben részesítem… (köhögés, majd ismét elmegy a kép)…

…ssss…

Ausztrália elesett, a teljes kontinens fertőzötté vált. A híres riportert Pam Pancroftot a Darwin-i kiürítés során, elhurcolták az idegenek. Az utolsó pillanatig közvetített, még a bolyból is jött az adás… (elcsuklik a hangja) … még most is hallom, az utolsó sikolyát … ahogy mindenkiét, gyerekek, öregek, asszonyok, férjek … (köhögés) … katonák.

…ssss…

Van még remény, 2247 nyara, a Thadeus és a Pandora, valamint a Felső Weyland Szektor igazgatója, megelégelte Ifjabb Pier Delon ámokfutását és a pusztuló Föld segítségére siettek. Kikiáltották a függetlenségüket és segélyszállítmányokat indítottak útnak, valamint befogadták a Földről menekülő hajókat. Természetesen a karantén betartásával…

…ssss…

Az elmebeteg ismét lecsapott, ma egy bérgyilkos meggyilkolta Victor Vogel igazgatót, a Felső Weyland Szektor irányítóját, valamint egy menekült civileket szállító konvojt eltérítet. Több tízezer ártatlant adtak el a Malibu rabszolgapiacain… ezekben a vészterhes órákban… ember embernek a farkasa.

…ssss…

Számomra már nincsen remény, de az emberiség számára, talán még akad. Egy New York melletti kutatóközpontban, sikerült eredmény elérünk az Idegenek ellen. Ma kiadom az utolsó parancsaimat. A legjobb katonáim már úton vannak, hogy kimentsék a kutatási anyagokat és a tudósokat… (köhögés, a háttérben robbanások és lövések) New York sajnos már ostrom alatt van. Talán sikerül megállítani az idegeneket, de nem engedhetem, meg hogy a fertőzés elhagyja a Földet.

(Elővesz egy távirányítót az asztal fiókjából, és megnyomja rajta a gombot.)

…Most már minden űrjármű felszállt és elhagyta a Föld légkörét, és az összes űrkikötő megsemmisült. Tudom, lesznek, akik a jövőben megpróbálnak leszállni a Földre, de a blokádot fenn fogjuk tartani.

…ssss…

(Egyre közelebbről hallatszanak a lövések, a tábornok az ablaktól visszaül az íróasztalhoz.)

…Az utolsó űrkikötő New York, a hajók várni fognak. Mentsék meg a kutatókat, ők az utolsó reményeink. A bomba 24 óra múlva robbanni fog, igyekezzenek, az emberiség sorsa a katonáik kezében van.

…(robbanás a közelben, talán a folyosón)…

Megtiszteltetés volt önökkel szolgálni!

(Tiszteleg a kamerába és felvesz az asztalról egy Impulzus Karabélyt).

Az utolsó parancsom: Juttassák ki ezt az üzenetet.

Minden harcoló USCM alakulat, bosszuljatok meg minket és tépjétek le az elmebeteg Pier Delon fejét!

(Beszakad az ajtó, és elkezd lőni a karabéllyal. Trrrrrrrrrrrr… Trrrrrrrrrr…, robbanás … Trrrrrr… egy fekete banánfejű alak ugrik át a kamera előtt, majd a robbanás hátra is veti. A kamera valószínű leesett a földre… lángok mindenfelé…)

… Találkozunk … a POKOLBAN!!! ….

…ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss…

 

Verseny részletei:

Dátum:

2013.01.19. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.

 

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az   alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

 

Jelentkezési határidő:

2013.01.18. (péntek)

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni az:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

 

 

 

 

LEAVE A REPLY