2256…

A világok lángokban állnak. Anarchia és kétségbeesés vegyül a teljes kiábrándulással, hogy hova jutott az emberi faj. Már nincsenek kérdések, a legnagyobb titkot már mindenki testközelből ismeri. Tudjuk, hogy léteznek a Xenomorphok. Mocskos óriás gyilkológépek, amik megállíthatatlanok és elpusztíthatatlanok. Kiirtották és elfoglalták az emberiség anyavilágát a Földet, az őrület pedig domináns lett a világokon. A föld pusztulásával szállt sírba minden amit valaha a csillagközi szövetség, az ICC jelentett. Erre a barátságtalan helyre azonban nem egyedül ment, magával vitte a fegyveres erejét is, a valaha híres-hírhedt tengerészgyalogságot. A USCMC-nak nem maradt katonája a földi incidenst követően. Vert kutyaként menekültek a kiválasztott szerencsések a kiképzővilágukra, ahol azóta is vágyakozóan szemlélik eltökélt parancsnokaik, hátha lesz valami ami segít nekik visszahódítani a Földet.

A Weyland-Yutani! A nagy vállalat, az űr cége… saját magát zabálja fel, mert voltak akiknek néhány radikális lépés, mint például az igazgatósági tanács lemészárlása, vagy a Xenomorphok bevetése kiverte a biztosítékot. Így lehetett, hogy a végső győzelem kapujában belsős vállalati háború robbant ki és ők is buktak mindent. Több kolónia elszakadt a Társaságtól és önálló harcba kezdett az egykori anyavállalata ellen a túlélésért, és a többi ellensége ellen…

Zavaros idők ezek és mindenki tudja, hogy soha nem áll már vissza a régi rend. Pénzügyi katasztrófák, tömeg hisztériák, népirtások és rablások jellemzik mindegyik helyet, ahol az űrhajóink megfordulnak. Azonban ami az egyik ember átka, az a másik ember szerencséje.

Szabaddá váltak az eddig komoly felügyelet alatt tartott, nem hivatalos űrútvonalak. Az élelmiszer és a valódi víz ára az egekbe szökött. A félelem és kétségbeesés miatt pedig a komolyabb világok magukra hagyták a kicsiket. Így kevesebb biztonsági védi a még mindig értékes társasági lerakatokat, bankokat, hajókikötőket és “kincstárakat”.

Apám egyszer azt mondta, hogy ahol valaki elbukik, ott legalább ketten fel is állnak és pénzt keresnek a másik bukásán.

Isten hozta a fedélzeten és engedje meg, hogy nagy örömmel jelentsem, szervezetünk jóváhagyta a Roncsgyűjtő engedélyét. A mai naptól hivatalos Tradex Union szakszervezeti tag lett. Ön és a legénysége zöld utat kap, hogy hajókat felderítve, rég elhagyott kolóniákat látogatva, megszerezze mind azt, ami az önné és a Tradex szakszervezeté!

– Brend Kelvis a Tradex Union szakszervezeti vezetője

 

.

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Alien és sci-fi rajongót a február 16-n útnak induló Alien 2256 – Szabad rablás című játék sorozatunkban. Ez az öt plusz egy részes, minden hónapban megrendezésre kerülő játék sorozat, az alien világán működő Roncsgyűjtők mindennapjait és kalandjait hivatott bemutatni, ahol minden játékos egy-egy hajó legénységi tagjaként vesz részt a játékokon.

A Roncsgyűjtők olyan lazán a Tradex Uninon szakszervezethez kötődő hajósok, akik a csillagteret járva elsősorban elfelejtett, vagy még fel nem fedezett kincseket gyűjtenek össze. Általában azonban az ilyen csoportoktól nem esik távol, sem a csempészet, sem a rablás, sem a kalózkodás. De igazán sem nem csempészek, sem nem kalózok, sem nem gubizók, hanem mindegyik egyszerre.

Történetünk 8 évvel a Föld Xenomorphok által történt megsemmisülése után játszódik, amikor 4 új szabad hajó tűnik fel a Tradex hirdetési portáljain, amikre legénységnek lehet jelentkezni.

 

A lehetséges hajók:

A New Chicagóból induló űrkamion a Narvál

A Carolines kikötőjéből felszálló Griodlann

A mély űr ismeretlenéből induló orvosi fregatt a Hangover Duck

Az Aerodyne-ről induló Space Snake

 

A játékra mindenki egyénileg nevez és az adott hajóhoz tartozó online hirdetési felületen tudja elolvasni, hogy milyen legénységet keres az adott hajó kapitánya. Ugyancsak ezen ezeken az online felületeken lehet egyeztetni a kapitányokkal az árakról, feltételekről.

Minden játékos egyénileg tud a játékra nevezni és saját készítésű karaktert kell hoznia. A karaktereket az rpgall.hu vagy az alienszerepjatek.hu oldalon található információk alapján lehet elkészíteni. Az rpgall.hu oldalon található világok közül érdemes választani szülőbolygót, mert az bónuszokat ad.

A nevezés akkor érvényes, ha meg van a végleges hajó, ami a karakter utazni fog és küldött a játékos egy emailt az alienszerepjatek@gmail.com címünkre!

 

Játék sorozat részletei:

Dátum:

2013.02.16. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.

 

Nevezési feltételek:

Jelentkezési határidő:

2013.02.13. (szerda)

 

E-mail küldése szükséges a játékon való részvételhez az alienszerepjatek@gmail.com címre!

Összesen 4 csapat tud indulni a játékon, úgyhogy jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket!

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

 

 

 

 

LEAVE A REPLY