Kedves Vásárlók, Játékosok, Klubtagok!

Úgy néz ki, hogy ismét lehetőség nyílik arra, hogy a Cantina klubban átvegyétek a Főnixcsarnokban megrendelt holmikat. Sőt, nem csak, hogy át lehet venni, de egy hónapon keresztül (március 15-ig) a Cantinában átvett termékekre 10% kedvezményt is biztosít a bolt. Reméljük, hogy sokan fogtok élni ezzel a lehetőséggel!

 

.

 

Főnixcsarnokkal kapcsolatos egyéb változások:

1. Változás a bolt és a webshop kezelésében

Február 1-től a székesfehérvári bolt vezetését, valamint a webshopos megrendelések kezelését Kozma Ferenc kollégánk veszi át, bármi kérdéssel, vagy problémával fordulhattok hozzá a központi info@fonixcsarnok.eu email címen.

 

2. Termékek személyes átvétele újra lehetséges a budapesti Cantina klubban. Kedvcsináló Kedvezmény! 😉

Bár ezt a szolgáltatást bizonyos szervezeti változások miatt egy ideig szüneteltettük, a közösség folyamatos kérései alapján a mai naptól újra indítjuk. Ezentúl bármilyen, a Főnixcsarnok által forgalmazott terméket átvehettek személyesen a Cantinában.

Hogy megünnepeljük ezt a jeles eseményt, 1 hónapig (Márc. 15-ig), minden, a Cantinában átvett termékre 10% kedvezményt adunk a kisker árainkból. A kedvezmény más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói, vagy verseny nyeremény) nem összevonható, és a helyszínen az átvétel során érvényesíthető.

 

3. Új helyszínen tér vissza a H.É.T.

Ahogy arról már talán értesülhettetek, a H.É.T. rendezvényünk az elmúlt alkalmakkor már szűkösen fért el az eddigi helyszínen, így mind a teret, mind a rendezvény színvonalát növelendő, új helyszínen kerül megrendezésre a márciusi H.É.T. Bár még csak pár napja kerültek fel a fórumokra az első hírek, és a kiírásokat csak tegnap kezdtük kirakni, már 50 jelentkezést kaptunk a versenyre!

További információk:

http://www.hallofthephoenix.eu/hu/ix-het-kiiras.html

 

4. Games Workshop termékek árai csökkentek

A forint / font árfolyam kedvező változásainak köszönhetően a GW termékek árait csökkentettük. Az új árak a törzsvásárlói kedvezménnyel, vagy a Cantina átvétel kedvezménnyel kombinálva, rendkívül jó lehetőséget kínálnak, hogy igen kedvező áron juthassatok GW termékekhez!

 

5. Webshop szállítási feltételek

Végezetül egy kevésbé jó hír. Sajnos a folyamatos üzemanyag ár emelések a logisztikai költségek emelkedését generálták, amik alól mi sem vonhatjuk ki magunkat. Emiatt a szállítási feltételeinken módosítani kellett, a részleteket megtaláljátok a honlapon a Szállítási Feltételek menü alatt.

 

Kérdés esetén keressetek bennünket bátran, és találkozunk a IX. H.É.T.-en!!

 

üdvözlettel,

A Főnixcsarnok csapata

 

LEAVE A REPLY