2256… II.

A hajók felszálltak! Így, vagy úgy, de minden hajóra legénység került. Volt amire nem elsőre, de másodikra mindenképpen. Ez viszont még csak a kezdet. Az első három hajó és azoknak kapitányai, legénysége remek módon teljesítette az első megbízatást. A melót, aminek lényege, magának a halálnak a Xenomorphoknak begyűjtése volt. Sajnos mint minden ilyen rázós melóban így itt is volt halálos áldozat, de minden vesztesége ellenére a legtökösebb Roncsgyűjtők, a Griodlann legénysége helyt állt és leszállították a nem mindennapi árut.


Gratulálunk nekik és őszinte érdeklődéssel szemléljük a további hajók sikereit, illetve kudarcait.

.

Az első körös verseny eredményei és értékelése:

Griodlann összesen 6 pont

Narval összesen 5 pont

Space Snake összesen 4 pont

Másnapos kacsa – technikai okok miatt nem szállt fel

 

Ez úton is gratulálunk a nyerteseknek és a legközelebbi kikötőben átvehetik a bónuszba járó Power Loaderüket. A többi hajó számára pedig kitartást és kemény munkát kívánunk, hogy végül a legjobbak nyerjék el a vállalaton belüli jutalmat, a legnagyobbat, amit valaha is Roncs gyűjtő csapat kaphatott!


– Steve Maverick a Tradex Union kampány menedzsere

 

 

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Alien és sci-fi rajongót a március 23-n folytatódó Alien 2256 – Szabad rablás című játék sorozatunkban. Ez az öt plusz egy részes, minden hónapban megrendezésre kerülő játék sorozat, az alien világán működő Roncsgyűjtők mindennapjait és kalandjait hivatott bemutatni, ahol minden játékos egy-egy hajó legénységi tagjaként vesz részt a játékokon.


A Roncsgyűjtők olyan lazán a Tradex Uninon szakszervezethez kötődő hajósok, akik a csillagteret járva elsősorban elfelejtett, vagy még fel nem fedezett kincseket gyűjtenek össze. Általában azonban az ilyen csoportoktól nem esik távol, sem a csempészet, sem a rablás, sem a kalózkodás. De igazán sem nem csempészek, sem nem kalózok, sem nem gubizók, hanem mindegyik egyszerre.

 

Történetünk 8 évvel a Föld Xenomorphok által történt megsemmisülése után játszódik, amikor 4 új szabad hajó tűnik fel a Tradex hirdetési portáljain, amikre legénységnek lehet jelentkezni.


 

A lehetséges hajók:

A New Chicagóból induló űrkamion a Narvál – megtelt

A Carolines kikötőjéből felszálló Griodlann – megtelt

A mély űr ismeretlenéből induló orvosi fregatt a Hangover Duck

Az Aerodyne-ről induló Space Snake – megtelt

 

A játékra mindenki egyénileg nevez és az adott hajóhoz tartozó online hirdetési felületen tudja elolvasni, hogy milyen legénységet keres az adott hajó kapitánya. Ugyancsak ezen ezeken az online felületeken lehet egyeztetni a kapitányokkal az árakról, feltételekről.

 

Minden játékos egyénileg tud a játékra nevezni és saját készítésű karaktert kell hoznia. A karaktereket az rpgall.hu vagy az alienszerepjatek.hu oldalon található információk alapján lehet elkészíteni. Az rpgall.hu oldalon található világok közül érdemes választani szülőbolygót, mert az bónuszokat ad.


A nevezés akkor érvényes, ha meg van a végleges hajó, ami a karakter utazni fog és küldött a játékos egy emailt az alienszerepjatek@gmail.comcímünkre!

 

Játék sorozat részletei:

Dátum:

2013.03.23. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.

 

Nevezési feltételek:

Jelentkezési határidő:

2013.03.20. (szerda)

 

E-mail küldése szükséges a játékon való részvételhez az alienszerepjatek@gmail.com címre!

Összesen 4 csapat tud indulni a játékon, úgyhogy jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket!

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

LEAVE A REPLY