2256… III.

Súlyos katasztrófa súlytotta Carolines világát!

Sajnálattal hallotta vállalatunk, hogy alig néhány hónapja a Carolines központi világát megfertőzte a földet is elpusztító idegen faj a Xenomorphok hordája. Az esettel kapcsolatos további részletekkel szervezetünk nem rendelkezik, de örömmel vettük tudomásul, hogy a térségben tevékenykedő három roncsgyűjtő hajónk a Griodlann a Narval és a Space Snake sikeresen elhagyta a rendszert.

Egyes meg nem erősített források szerint, a katasztrófának köze lehetett a Carolinesi gyökerekkel rendelkező Giodlannak, de a hajó visszatértéig ezt nem áll módunkban megerősíteni. Mindenesetre a térség megkapta a kiemelten veszélyes, fertőzött területeknek kijáró Vörös Kódot és minden hajósnak kötelessége figyelmeztetni társait, hogy ne menjenek a megadott rendszerbe.

Most pedig reklám!

 

.

 

 

Bár a Carolines elpusztult és a melót senkinek nem sikerült elvégeznie, szakszervezetünk így is értékeli a hajók eredményeit.

A második körös verseny eredményei és értékelése:

Space Snake összesen 3 pont

Griodlann összesen 2 pont

Narval összesen 1 pont

 

Ez úton is gratulálunk a nyerteseknek és a legközelebbi kikötőben átvehetik a bónuszba járó Harci Szintetikusukat. A többi hajó számára pedig kitartást és kemény munkát kívánunk, hogy végül a legjobbak nyerjék el a vállalaton belüli jutalmat, a legnagyobbat, amit valaha is Roncs gyűjtő csapat kaphatott!

– Steve Maverick a Tradex Union kampány menedzsere


Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Alien és sci-fi rajongót a április 20-n folytatódó Alien 2256 – Szabad rablás című játék sorozatunkon. Ez az öt plusz egy részes, minden hónapban megrendezésre kerülő játék az alien világán működő Roncsgyűjtők mindennapjait és kalandjait hivatott bemutatni, ahol minden játékos egy-egy hajó legénységi tagjaként vesz részt a játékokon.

A Roncsgyűjtők olyan lazán a Tradex Uninon szakszervezethez kötődő hajósok, akik a csillagteret járva, elsősorban elfelejtett vagy még fel nem fedezett kincseket gyűjtenek össze. Általában azonban az ilyen csoportoktól nem esik távol, sem a csempészet, sem a rablás, sem a kalózkodás. De igazán sem nem csempészek, sem nem kalózok, sem nem gubizók, hanem mindegyik egyszerre.

Történetünk 9-10 évvel a Föld Xenomorphok által történt megsemmisülése után játszódik, amikor 4 új szabad hajó tűnik fel a Tradex hirdetési portáljain, amikre legénységnek lehet jelentkezni.

 

A lehetséges hajók:

A New Chicagóból induló űrkamion a Narvál – megtelt

A Carolines kikötőjéből felszálló Griodlann – megtelt

A mély űr ismeretlenéből induló orvosi fregatt a Hangover Duck

Az Aerodyne-ről induló Space Snake – megtelt

 

A játékra mindenki egyénileg nevez és az adott hajóhoz tartozó online hirdetési felületen tudja elolvasni, hogy milyen legénységet keres az adott hajó kapitánya. Ugyancsak ezeken az online felületeken lehet egyeztetni a kapitányokkal az árakról, feltételekről.

(Természetesen az előző játékon részt vetteknek ez már nem szükséges, csak egy emailt kell küldeniük, hogy részt tudnak venni a mostani versenyen)

Minden játékos egyénileg tud a játékra nevezni és saját készítésű karaktert kell hoznia. A karaktereket az rpgall.hu vagy az alienszerepjatek.hu oldalon található információk alapján lehet elkészíteni. Az rpgall.hu oldalon található világok közül érdemes választani szülőbolygót, mert az bónuszokat ad.


A nevezés akkor érvényes, ha meg van a végleges hajó, ami a karakter utazni fog és küldött a játékos egy emailt azalienszerepjatek@gmail.comcímünkre!

 

Játék sorozat részletei:

Dátum:

2013.04.20. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.

 

Nevezési feltételek:

Jelentkezési határidő:

2013.04.18. (csütörtök)

 

E-mail küldése szükséges a játékon való részvételhez az alienszerepjatek@gmail.com címre!

Összesen 4 csapat tud indulni a játékon, úgyhogy jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket!

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

 

LEAVE A REPLY