Valahol, túl az időn és a képzeleten, létezik egy világ, melyet istenek alkottak, de emberek uralnak. Egy világ, melyen ott élnek a magasság és a mélység különös lényei. Egy világ, melynek háborúit mágiával és acéllal vívják; egy világ, melynek sorsát együtt formálják bölcsek és fegyverforgatók.


Jöjj! Lépj be a kapun, mely a csodák dimenziójába, a fantázia birodalmába vezet! Légy lakója Ynev világának, részese a kalandnak, melyet a M.A.G.U.S. szerepjáték kínál neked!

 

.

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új M.A.G.U.S. szerepjáték rajongót a június 8-án megrendezésre kerülő Cantina M.A.G.U.S. szerepjáték verseny sorozatunk harmadik részére. A verseny az Első Törvénykönyv szabályai szerint kerül megrendezésre és összesen 5 kalandmodulon átívelő életút játék harmadik részéről fog szólni.

A történet Arshur városában folytatódik tovább, ahova az előző részben sikeresen megérkezett kalandozókat, egy tetováló mester kér meg egy ügy kinyomozására. A mester egyik barátját egy arshuri lánckovácsot a családjával együtt brutálisan lemészároltak, az ügyet pedig feltűnően gyorsan lezárta a városőrség. A szavanna oázisának is tartott városban nem könnyű egy ilyen ügy megoldása hiszen a kereskedelméről, a rabszolgatartásról és gladiátorviadaliról épp úgy mint az alvilágáról is híres város különös szokásaival, könnyen bajba keveredhet bárki.

 

A versenyre 4-6 fős csapatok jelentkezését várjuk és összesen 6 csapat tud részt venni.

A nevezési díj: 1200 Ft/fő, amennyiben valaki rendelkezik júniusi Cantina klubtagságival annak összesen 800 Ft/fő.

A jelentkezés határideje: 2013. június 6. (csütörtök).

A nevezési díjat a helyszínen a verseny kezdete előtt lehet befizetni.

A játék kezdete: 2013 június 8. 12:00, regisztráció 11:30-tol.

Jelentkezni az info@cantinaklub.com email címen lehet. Kérjük, hogy csoport névvel, rendes névvel és előre kidolgozott karakterekkel jelentkezzetek!

 

 

 

A rendezvényt az LFG.hu támogatja!

Amennyiben az LFG.hu oldalán lévő eseménykiírásban lévő, rövidesen megjelenő kérdőívet kitöltve elküldi a csapat, akkor az összes beérkező válasz közül a legjobban teljesítő csapat teljes nevezési díját az LFG.hu állja!


Kérdéseiteket, ötleteiteket szívesen várjuk ugyancsak az email címre, vagy a http://www.facebook.com/groups/428721210539108/ Cantina M.A.G.U.S. verseny facebook csoportjába.

A karaktereket és csapatokat az alábbiak alapján kérjük elkészíteni:

Csapatok: IV. szintre megírt egységes (jellem, vallás) kalandozó csapatnak kell lennie, akik legalább a II. szintet már együtt kalandozták végig.

előtörténetek és a közös kalandok leírása

felszerelést a kezdő felszerelés táblázatban, a Kasztoknál leírt módon lehet választani

az Érzékeléssel együtt 10 tulajdonság között összesen 135 pont osztható el

minden sikeresen teljesített kaland után, minden karakter lép egy szintet, illetve az adott versenyen részt vevő karakterek plusz egy tulajdonságpontot is kapnak

csak olyan képzettségek fejleszthetők két kaland között, amiket használt a karakter

új képzettség csak indokolt esetben vehető fel

 

A karakter alkotáshoz és a játék sorozat alatt használt szabálykönyvek:

Első Törvénykönyv (+kezdő felszerelés táblázat)

Második Törvénykönyv a fajok kivételével (dzsenn, amund, khál, wier)

Harcosok, gladiátorok, barbárok

Papok, paplovagok I.-II.

 

Cantina M.A.G.U.S. csapata

 

LEAVE A REPLY