2259… Szabadrablás V. fejezet

Paradise!

A világ tele van kegyetlenséggel, háborúval, szegénységgel és fájdalommal.

Van viszont egy kicsiny, rejtett világ, amit évtizedek áldozatos munkája, egy olyan lehetőséggé formált, amire minden emberi lény vágyik. Távol a szegénységtől, a haláltól és a nélkülözéstől, kutatók egy csoportja létrehozott, egy élhető és magát fenntartani képes helyet ami védve van a külvilág fájdalmaitól. Egy világot, ami az egykori földi paradicsomhoz hasonlítható leginkább. Egy menedéket, amit nem tesz tönkre, korrupció, erőszak és számítás. Egy kolóniát, aminek neve: Paradise.

 

.

Mint a roncsgyűjtők versenyének menedzsere, nagy örömmel,és büszkeséggel küldöm át az egykori Girodlann legénységének az ismert világok legcsodálatosabb helyének, a Paradisenak a koordinátáit. Mint a verseny egyedüli és valódi győztesei, reméljük, hogy nagyszerűen fogják magukat érezni a világok-világán, aminek vezetői, személyesen is gratulálni kívánnak a csapatnak, amiért a legtöbb hasznot hozták mind a Tradex, mind pedig a teljes emberiség számára!

– Steve Maverick a Tradex Union kampány menedzsere


Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Alien és sci-fi rajongót a június 29-én folytatódó Alien 2256 – Szabad rablás című játék sorozatunkon. Ez az öt plusz egy részes, minden hónapban megrendezésre kerülő játék az alien világán működő Roncsgyűjtők mindennapjait és kalandjait hivatott bemutatni, ahol minden játékos egy-egy hajó legénységi tagjaként vesz részt a játékokon.

A Roncsgyűjtők olyan lazán a Tradex Uninon szakszervezethez kötődő hajósok, akik a csillagteret járva, elsősorban elfelejtett vagy még fel nem fedezett kincseket gyűjtenek össze. Általában azonban az ilyen csoportoktól nem esik távol, sem a csempészet, sem a rablás, sem a kalózkodás. De igazán sem nem csempészek, sem nem kalózok, sem nem gubizók, hanem mindegyik egyszerre.

Történetünk 10-13 évvel a Föld Xenomorphok által történt megsemmisülése után játszódik, amikor 4 új szabad hajó tűnik fel a Tradex hirdetési portáljain, amikre legénységnek lehet jelentkezni.

 

A hajók:

A New Chicagóból induló űrkamion a Narvál – megtelt

A Carolines kikötőjéből felszálló Griodlann – megtelt

A mély űr ismeretlenéből induló orvosi fregatt a Hangover Duck – megtelt

Az Aerodyne-ről induló Space Snake – megtelt

 

A játékra mindenki egyénileg nevez és az adott hajóhoz tartozó online hirdetési felületen tudja elolvasni, hogy milyen legénységet keres az adott hajó kapitánya. Ugyancsak ezeken az online felületeken lehet egyeztetni a kapitányokkal az árakról, feltételekről.

(Természetesen az előző játékon részt vetteknek ez már nem szükséges, csak egy emailt kell küldeniük, hogy részt tudnak venni a mostani versenyen)

Minden játékos egyénileg tud a játékra nevezni és saját készítésű karaktert kell hoznia. A karaktereket az rpgall.hu vagy azalienszerepjatek.hu oldalon található információk alapján lehet elkészíteni. Az rpgall.hu oldalon található világok közül érdemes választani szülőbolygót, mert az bónuszokat ad.


A nevezés akkor érvényes, ha meg van a végleges hajó, ami a karakter utazni fog és küldött a játékos egy emailt az alienszerepjatek@gmail.com címünkre!

 

Játék sorozat részletei:

Dátum:

2013.06.29. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.

 

Nevezési feltételek:

Jelentkezési határidő:

2013.06.27. (csütörtök)

 

E-mail küldése szükséges a játékon való részvételhez az alienszerepjatek@gmail.com címre!

Összesen 4 csapat tud indulni a játékon, úgyhogy jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket!

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

LEAVE A REPLY