“Az életet a haláltól elválasztó határ homályos és bizonytalan. Ki a megmondhatója, hol végződik egyik, és hol kezdődik a másik?”

– Edgar Allan Poe, Halál

 

Nagyon sok szeretettel meghívunk, minden kedves, régi és új Vampire the Masquerade szerepjátékost, egy hihetetlen kalandra. Szeptember 5-től minden második héten csütörtökön, a Vámpírok bálja szerepjáték veszi birtokába a Cantina klubbot, ahol négy mesélő, négy különböző városában lehet játszani.

A városok mind-mind különböző hangulatú, hátterű, szokású, és lehetőségű helyek lesznek amelyeket a mesélőik már régóta visznek saját házi játékaikban.

 

A négy város:

Amszterdam

Budapest

Philadelphia

San Francisco

 

.

A Krónika részletei:

Szeptember 5-től minden második héten csütörtökönként lesz játék, ahol bár négy különböző városban, és különböző hátterekkel fognak zajlani az események, mégis lesz egy-egy visszatérő közös szál, ami összeköti a történeteket és a városokat. A játékra a mesélők segítségével lehet majd elkészíteni a karaktereket, amik a felvázolt hátterek, a játékosi igények szerint, igazodni tudnak majd a mesélők elképzeléseihez.

A négy városról az első játékalkalom idejéig, folyamatosan fogunk információkat kitenni, amivel igyekszünk minél jobban megismertetni veletek a helyszíneket, és az ott rátok váró hangulatokat.

A játéksorozatban, az alábbi linkre kattintva megtalálhattok azok a házi-szabályok amiket használni fognak a mesélők:

Cantina by Night háziszabályok

 

Első játék:

2013. szeptember 5-e csütörtök 17:00

– Ez az első alkalom elsősorban a karakterek, mesélők segítségével való kidolgozásáról, a játékosok és mesélők megismerkedéséről, és a játékok előkészítéséről fog szólni.

Helyszín:

Cantina klub (1074 Budapest, Alsó erdősor utca 3.)

Jelentkezési feltételek:

Kérünk minden kedves leendő játékost, hogy az info@cantinaklub.com -ra küldjön egy jelentkezést szeptember 2-ig (hétfő), amiben a neveden kívül, meg kell jelölnöd, hogy melyik városban szeretnél játszani, illetve, hogy melyik klánokat gondoltad játszani!

Részvételi díj:

A játékokon, napijegy ellenében lehet részt venni (400 forint.-/fő).

További információk:
Az info@cantinaklub.com -ra várjuk a kérdéseidet, vagy a Cantina by Night facebook csoportba.

Hely szűke miatt, minden városban összesen 5-5 játékost tudunk fogadni, úgyhogy ennek fényében jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket!

 

 

LEAVE A REPLY