Alpha – Day


A föld már régen elveszett. Az emberek alantas módra bujkálnak, szűkölnek, akár egy patkány. Majd mindenki úgy gondolja, hogy már nincs miért élni, hogy nincs miért tovább. A megmaradt vezetők pedig továbbra is játsszák ” isteni” játszmájukat, mert még mindig úgy hiszik, hogy az egész dolog, amit a WY az emberiségre szabadított, kontrollálható.

Tévednek, tévedtek…

.

A bolygók sorra elvesznek, a különös új szekta tébolyodott hatalmában sorra szedi az áldozatait. Akárcsak az idegenek, melyeket istenként tisztelnek, és ami magába olvasztja szép lassan az emberi civilizáció maradékát.

Háború dúl mindenhol. Van ahol egy hataloméhes vezető, van ahol a cég, van ahol pedig embertársunk a legnagyobb ellenfél a dögök mellett.

Van e még remény?

Mindenki felteszi ezt a kérdést legalább egyszer az életében és szép lassan rádöbben, hogy ahhoz tenni kell és nem is keveset!


A Starpointi vezérkar a tengerészgyalogság maradékával, időben cselekedett. Bástyaként húzott fel egy védelmi vonalat a bolygói köré, ami a földdel ellentétben nem az elszálló, hanem az érkező hajókat fenyegeti.

A “keltetők” sorra okádják a menekülteket a bolygóra, elvétve történik csupán egy egy robbanás.

A katonák nem hibáznak, nem hibázhatnak. A bombák atomjaira szaggatják szét a keltetők bármelyikét, ha fertőzést izolálnak, nem kímélve senkit és semmit.

A hajók mindeközben sorra járják a környező vidéket, ember, állat, növény és technológia után kutatva. Szerencsésebb esetbe elhozzák amit találnak, szerencsétlenebb esetben a térképen egy újabb fertőzött bolygó adja tanúbizonyságát, hogy tenni kell és nem is keveset!


A menekültek mindeközben szép lassan rádöbbennek, hogy elmúlt az az időszak, amikor a kényelmes ágyukból figyelhetik a történteket.

A katonai gépezet beindul és fiatal fiúkból, lányokból, idősebb férfiakból és asszonyokból kezdi “gyártani” a tökéletes katonákat, hogy meg tudják védeni az emberiség maradékát.

Felkészülnek, felkészítik őket mindenre, amire csak lehet.

Pokolban járók ők!

Harcolnak, ölnek, parancsot teljesítenek. Tudják, hogy nem hibázhatnak, mert akkor nem csak Ők buknak, hanem minden, amiben egy kicsit is hittek.

Nem hiába időtlen idők óta, ez a jelmondatuk:

“Semper Fidelis”, “mindig hűséges”.

A tengerészgyalogosok pedig tartják magukat ehhez, mert e nélkül mit sem ér az egész.

Érzik a zsigereikben, hogy valami készülődik, hogy valami változás történik. Nem is kell sokáig várniuk…


Egy új dolog veszi kezdetét, amit mindenki csak úgy hív, hogy „Alpha nap”. A kezdetet. Egy lehetséges, új kezdetet…


Egyetlen egy Conestoga cirkáló indul a Starpointról a Föld felé. Belsejében az V. Kiképző hadtest 56. Mobil hadosztály,1. Gyalogsági Ezred, 2. Zászlóalj, E az az Easy századával.

Azokkal, akiket mindenki csak úgy hív: „Red Fox” az az a Vörös rókák.

Ők pedig tudják, hogy tenni kell és nem is keveset!

Ha szereted, szeretted az Alien filmeket vagy magát az „Univerzumot” akkor most itt a remek alkalom arra, hogy egy tengerészgyalogos bőrébe bújva, tűzérpárodnak, rajodnak, szakaszodnak, századodnak… dicső hírnevet szerez, és beleégesd magad az Alien történelmébe!

November 17.-én Vasárnap a Cantina Klubban (1074 Budapest, Alsó erdősor utca 3.) 11:00-tól 21:00-ig /Alien2179 asztali szerepjáték/

 

Figyelem:

Csak és kizárólag erős idegzetűeknek!!!

A helyek limitáltak ezért a jelentkezés sorrendjében töltjük fel azokat!

 

Jelentkezés:

alienuscmc@gmail.com polgári név kell csak.

A jelentkezőknek a további teendőket mailben fogjuk továbbítani.

 

Dátum:

2013.11.17. vasárnap – Asztali játék 12:00-tól – 22:00-ig.


Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.


Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.


Facebookon:

Alien (Starpoint modul sorozat)

 

Üdvözlettel: A Cantina Klub ( Alien mesélői csapata)

LEAVE A REPLY