Az űrben nem terjed a hang, így nem hallani a reccsenő csontokat, és a sikolyokat. Nem lehet látni és észrevenni azt a sötét, banánszerű formát, ami nyáltól csepegő pofájával sziszeg, sziszeg akár egy vadmacska, vagy egy öreg légcserélő, vagy… vagy mint maga a halál. Nincs benne érzelem, nincs benne kétely, nincs benne szemérem, csak az egyszerű tény, hogy öljön. Ő a tökéletes gyilkos.


Szerencsére a végtelen űrben ez annyira messze van tőlünk, és még csak nem is halljuk. Ha pedig nem is halljuk, akkor nincs is… nem ér el… mert köztünk van a végtelen, áthatolhatatlan, fekete űr… csak mi magunk vagyunk…

 

Csak mi magunk… és ők.

.

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi, és új Alien 2179 szerepjáték rajongót, a soron következő versenysorozatunkra. Ez a játék sokban eltér majd mindattól amiket eddig meséltünk, ugyanis az elmúlt 6 év történéseinek adunk vele keretet, és hat modulba foglalva, egy olyan lezárást szánunk nektek, amivel méltó emléket állítunk minden elhunyt egykor volt alien karakter, és lejátszott rémületes mese számára.

Hat év folyamatos versenyei és játékai, több tucat emberrel ismertette meg az általunk kitalált és megálmodott rendszert, annak világát és szabályait. Voltak akiket magával ragadott a benne rejlő lehetőség, sötétség, és rettegés izgalma, voltak, akik szomorúan konstatálták, hogy mennyire nem lehet ebben a játékban halhatatlan hősöket alkotni, de mi ezzel kívántunk hűek maradni az eredeti Alien filmekhez. Létrehoztunk azt a saját szerepjátékot, amihez az évek alatt közel 400 oldalnyi leírás készült, világokról, társaságokról, vallásról, történelemről, fegyverekről, gyalogságról és több tucat modulról. Ennek a hatalmas munkának megfelelő epikus, sötét, és a Nyolcadik utas a halál hangulatára emlékeztető sorozattal készülünk számotokra, hogy mindenki egy méltó borzongással legyen végső részese az Alien 2179 a Halál kísértése szerepjátéknak, és annak végtelen világának.

 

Gyertek hát, és ti is legyetek részesei a NOE PROTOCOL-nak!

 

Történet:

Ezúttal a csend az egyedüli, amit elöljáróban adhatunk, és az a tudat, hogy felejthetetlen, és sorsdöntő élményekkel készülünk. Nincs semmi infó, nincs semmi irány, hogy mire számítsatok, csak csináljatok egy olyan Alien 2179 karaktert, amivel úgy érzitek, hogy áttudjátok élni, ennek a kegyetlen világnak a problémáit. Bármivel jöhettek, amit csak kitalálni képesek vagytok, mert ez a játék, csak rólatok és a karaktereitek döntéseiről fog szólni.

 

Néhány karakterötlet:

Kolónaitanár, ryushi farmer, terraformáló telepes, tengerészgyalogos, rakodómunkás, közkatona, érett veterán őrmester, céges zsoldos, űrkalóz, hírhedt bűnöző, gyilkos, fedélzeti gépész, teherpilóta, roncsgyűjtő, biztonsági őr, csillagközi nyomozó, szintetikus vadász, pap, az új dimenzió vallási közösség követője, skizofrén beteg, rab, szerelő, hamiskártyás, csillagvadász, szakértő, tudós, hacker, mérnök, bíró, társasági lobbista, fejvadász, kémikus, xenokutató, űrjáró hippi, maffia főnök, gazdag prosti, sebész, kolónia politikus, tudományos szintetikus, Hyperdine alkalmazott, vállalati kém, nyugdíjas. Vállalati testőr, auditor, dokkparancsnokok, igazgató, vállalati pilóta, vállalti zsoldos, bérgyilkos, titkárnő, egyszerű irodai alkalmazottak, színész, bróker.

 

Figyelem:

Csak és kizárólag erős idegzetűeknek!!!

 

Életút játék!!! Természetesen mivel horror játékról beszélünk, lesz halálozás is!

 

Jelentkezés:

noeprotocol@gmail.com címen.

 

1. Polgári név

2. A karakter excel táblában.

3. Karakterről némi infó, ki ő, mi ő, előny – hátrány magyarázat.

 

A jelentkezőknek a további esetleges teendőket e-mailben fogjuk továbbítani.

 

Egyénileg és Csapatban is lehet jelentkezni!

 

Modul kiírás:

A modulon mindenki a saját maga és az Alien2179 A Halál Kísértése Szerepjáték szabályait figyelembe véve elkészített karakterével nevezhet.

Csak az önszámoló excel táblában az emailcímünkre küldött karaktereket tudjuk elfogadni. Az excel táblát itt találjátok és tölthetitek le. Alien karakterlap.xlsx, vagy Az Alien karakterlap.xls néven.

Azok akik újak és még sohasem csináltak karaktert, illetve hogy ez a jelentkezésüket ne befolyásolja, természetesen segítséget nyújtunk. Ők a fent megadott emailcímre, csak a Polgári nevüket illetve egy HELP üzenetet küldjenek el!

 

Dátum:

2014.02.22 – Asztali játék 12:00-tól – 20:00-ig.

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival, annak csak 400 forint.

 

Facebookon:

NOE PROTOCOL

LEAVE A REPLY