A magyar fejlesztésű, Alien2179 A Halál Kísértése Szerepjáték alapján.

 

Az űrben nem terjed a hang, így nem hallani a reccsenő csontokat, és a sikolyokat. Nem lehet látni és észrevenni azt a sötét, banánszerű formát, ami nyáltól csepegő pofájával sziszeg, sziszeg akár egy vadmacska, vagy egy öreg légcserélő, vagy… vagy mint maga a halál. Nincs benne érzelem, nincs benne kétely, nincs benne szemérem, csak az egyszerű tény, hogy öljön. Ő a tökéletes gyilkos.


Szerencsére a végtelen űrben ez annyira messze van tőlünk, és még csak nem is halljuk. Ha pedig nem is halljuk, akkor nincs is… nem ér el… mert köztünk van a végtelen, áthatolhatatlan, fekete űr… csak mi magunk vagyunk…


Csak mi magunk… és ők.

 

.

 

Történet:

Miután az első részben ( Hidegzuhany ) kiderült, hogy a karakterek egy kolonizációs hajón töltöttek közel vagy inkább picit több mint 500 évet, (évszám 2764.11.hónap) és az emberiség maradékának, mondhatni felelős vezetői.. (….hajó legénysége 1000+1 fő…) megpróbálták az ébredés utáni borzalmakat túlélni. A most következő részben az a kérdés, hogy ténylegesen akarják e ezt? Megtesznek e mindent, annak ellenére, hogy minden ellenük esküszik? Vajon túléli az emberiség? Tényleg minden a játékosokon múlik?

A válasz Igen! Most, ebben az évadban, minden a játékosokon múlik! A legnagyobb kérdés, hogy megbirkóznak e vele?

 

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi, és új Alien 2179 szerepjáték rajongót, a soron következő versenysorozatunkra. Ez a játék sokban eltér majd mindattól amiket eddig meséltünk, ugyanis az elmúlt 6 év történéseinek adunk vele keretet, és hat modulba foglalva, egy olyan lezárást szánunk nektek, amivel méltó emléket állítunk minden elhunyt egykor volt alien karakter, és lejátszott rémületes mese számára.

 

Jelentkezés:

noeprotocol@gmail.com címen.

1. Polgári név

2. A karakter excel táblában.

3. Karakterről némi infó, ki ő, mi ő, előny – hátrány magyarázat.

A jelentkezőknek a további esetleges teendőket emailben fogjuk továbbítani.

Egyénileg és Csapatban is lehet jelentkezni!

 

Dátum:

2014.03.29 – Asztali játék 12:00-tól – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival, annak csak 400 forint.

 

Facebookon:

NOE PROTOCOL

LEAVE A REPLY