Kedves Barátaink!

Nagy örömmel jelentjük, hogy március végén hatalmas átalakítások voltak a Cantina háza táján, aminek eredményeként, kényelmesebb, tágasabb, és szebb lett a felső játékos terünk, illetve nem csak, hogy esztétikusabb és hangulatosabb lett a klub, de…!!!

 

Április 1-től a Cantina Klub bekerült a Főnixcsarnok viszonteladó partnerek sorába. Eddig is vehettetek át nálunk termékeket előrendelésre, viszont mostantól jelentős helyi készletből is válogathattok. Mind wargame, mind társas- és kártyajáték, valamint a teljes festék és kiegészítő termék paletta (ragasztók, lakkok, ecsetek, stb.) rendelkezésetekre áll már nálunk!

 

 

.

 

Úgyhogy az eddigi szolgáltatások sora, további számotokra is jó lehetőségekkel bővült!

 

Hogy érdemes legyen hozzánk bejönni, és körbe kémlelni, nyitási kedvezmény keretein belül, április 1-től május 5-ig egy általános -10%-os kedvezményt adunk minden kiállított termékre, illetve különböző meglepetésekkel várunk Benneteket (pl. további 10-20% kedvezmény Malifaux új dobozokra, Malifaux blisterekre, stb.). A részletekről érdeklődjetek nálunk személyesen!

 

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel, és reméljük, hogy nektek is tetszeni fognak a nálunk történt változások, és továbbra is szívesen jártok majd hozzánk!

LEAVE A REPLY