És elérkezett az idő egy újabb megmérettetésre!

 

II. Budafaux Open

2014. 04. 19. szombat

 

.

Helyszín:

Cantina Klub

Szabályok:

M2E + FAQ/Errata – avatárok

Nevezési díj:

1000 pénz (+ 400 forint napijegy a helyszínen, aki nem bérletes)

 

Jelentkezés:   18 főben maximáljuk a részvételt. A helyeket jelentkezési sorrendben (ejtsd: aki befizette az ezrest) töltjük fel. Szóval ne hagyjátok az utolsó pillanatra.

A nevezési díjat ELŐRE kéretik becsengetni az érdeklődőknek. Ezt megtehetitek a Cantinában a pultnál Gerinél, vagy átutalással küldhetitek direktben nekem (Csontos Péter MKB Bank 10300002-10290971-49010018 – ha nem egyértelmű, hogy kitől jön az utalás, a megjegyzésbe írjátok bele a nevező(k) nevét).

 

Lebonyolítás: 3 fordulós, egynapos verseny 40, 45 és 50 pontos csatákkal, előre rögzített stratégiával, deploymenttel és sémákkal. A játékosok mindhárom csata során ugyanazzal a frakcióval kell játsszanak.   9:45 gyülekező, akklimatizáció, sírás a többi frakció tápságáról   10:15 első forduló 40 pont – Turf War – Standard Deployment – ALitS, Breakthrough, Distract, Make Them Suffer, Power Ritual   12:00 ebédszünet   12:45 második forduló 45 pont – Reckoning – Corner Deployment – ALitS, Bodyguard, Plant Evidence, Plant Explosives, Protect Territory   14:45 kávészünet   15:00 harmadik forduló 50 pont – Squatter’s Rights – Standard Deployment – ALitS, Bodyguard, Breakthrough, Deliver a Message, Entourage   17:15 eredményhirdetés, örülés, sírás a többi frakció tápságáról   A sorrendet a következő rangsorolási tényezők alapján határozzuk meg:   1. tornapontok száma (győzelem 2, döntetlen 1, vereség 0) 2. VP-különbség 3. több szerzett VP  4. kártyahúzás – magasabb lap nyer.

 

Figurák, proxyk:

A figurákat nem kötelező kifesteni, de a festett baba szebb, mint a fémszínű. Összeállítani viszont mindent össze kell. Alternatív, nem Wyrd modellekkel lehet játszani, de igyekezzünk a hivatalos szortimentből sereget építeni.   És egy kis ösztönzés: aki kizárólag festett, nem proxyzott figurákkal lép pályára, az +1 SS-ből válogathatja össze az adott meccsre a crew-t. Magyarul 41, 46 és 51 SS-ből lehet garázdálkodni.

 

Nyeremény:

A nevezési díjakat teljes egészében a díjazásra fordítjuk felosztva az első-második-harmadik helyezett, illetve a különdíjasok között.

 

Killer of the Day különdíj:

Bár a Malifaux nem feltétlenül az esztelen öldöklésről szól, azért remek érzés az ellenfél mesterét hidegre tenni. Ez a díj annak jár, aki a nap folyamán a legrövidebb idő alatt leselejtezi bármelyik ellenfele vezetőjét. Az időnél a körök száma, azon belül a csapatból aktivált figurák száma dönt. (Majd lesz lejelentő lap, ahol ki lehet tölteni.)

 

Fluffer of the Day különdíj:

Annak a játékosnak jár, aki a legjobb eredményt éri el kizárólag fluffos csapat bevetésével. A fluffos csapat definíciója jelen esetben: adott mesterhez a full alapdobozos készletet hozza (ez lehet a régi fém vagy az új műanyag is) és ehhez pluszban csak frakción belül tesz még modelleket. Az olyan mestereknél, akiknek a skilljei megengedik a frakción átívelő toborzást – pl. Zoraida, Marcus -, ezek a modellek is fluffosnak számítanak.

 

Maximum egy díjat kap mindenki, azaz a dobogósok nem játszanak a különdíjaknál.

 

Sportszerűség:

Ne köpd a szotyit a földre!

 

Kérdések:

Facebook csoportunkban, ha vannak.

LEAVE A REPLY