Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Alien világ rajongót, a most szombaton megrendezésre kerülő Alien: Isolation day – nevű rendezvényünkre.

 

A program 17:30-tól kezdődik, és egy nagy kivetítőn belevetjük magunkat a tavaly megjelent Alien játék tesztelésébe és ellenőrzésébe, hogy jó e! Ennek céljából, drága Taraszovics Dávid barátunk mind a játékot, mind pedig a hozzá tartozó gépet behozza, és egész nap módunk van rá, hogy klub hangulat mellett (váltott kezeléssel), rengeteg parával a gyomrunkban, egymás kezét tördelve és együtt sikongatva, nagyon sok alkoholt és élelmiszert elfogyasztva, végig éljük Amanda Ripley (igen annak a Ripleynek a lánya) hátborzongató kalandjait az idegenek és nem idegenek között.

.

A történet 15 évvel a Nyolcadik utas a halál után játszódik, és az Eltűnt Ellen Ripley után nyomozó lányának kalandjait meséli el. A játék végre egy igazi, nyomasztó sci-fi horror, ami visszahozza az első két filmben megszokott hangulatot, és minden szempontból hátborzongató élményt nyújt.

 

Mindenkit várunk nagyon sok szeretettel, és amennyiben van rá igény, akkor mellette akár egy kis Alien 2179-et is lehet játszani (ami házi készítésű szerepjátékunk erre a világra), illetve utána ha van rá igény, akkor komoly társasozással oldjuk fel a bennük feszülő melkasrobban… akarom mondani félelmet!!! !:D

 

A programon a szokásos 400 forintos napijegy ellenében, illetve március havi klubtagságival, ingyen lehet részt venni.

LEAVE A REPLY