Kedves szerepjátékosok!

Nagyon sok szeretettel meghívunk mindenkit egy kis fantasy nosztalgiázásra a hazai nagy sikerű M.A.G.U.S. játék keretében.

A játékra február 20-án kerül sora Cantina klubban, és a régi első kiadásos szabálykönyv alapján, HGB, Papok-paplovagok kiegészítőkkel fogunk visszatérni az ős időkhöz. Összesen 3 mesélő lesz legfeljebb 5 játékossal/csapat, úgyhogy jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket.

A kalandokról pedig röviden annyit, hogy 3-5 Tsz mesék lesznek, amiknek témáját és történetét az általatok hozott karakterekhez igazítjuk. Tehát veletek közösen fogjuk megbeszélni, hogy milyen típusú játékot, mesét, történetet szeretnétek hallani-átélni, természetesen igazodva a karaktereitekhez, és a világhoz: D. Kérünk hát mindenkit, hogy még legkésőbb 18-ig adja le a jelentkezését, hogy tudjunk veletek egyeztetni koncepciókat.

Jelentkezni, egyedül, vagy csapattal az info@cantinaklub.com címre lehet, rendes névvel és igényekkel, hogy mit szeretnétek játszani, milyen karakterekkel, hányadik szinten.

A programon a szokásos 400 forintos napijegy ellenében lehet részt venni, és kérünk mindenkit, hogy kintről ne hozzon üdítőt és harapni valót, mert mindent lehet kapni a klub büféjében.

Reméljük, hogy sokatok tetszését elnyeri ez a remek kis esemény, és nagy játékban lesz közösen részünk február 20-án! 😀

LEAVE A REPLY