Tisztelt Hölgyek, Urak, Vérszopók!

Sok szeretettel meghívunk mindenkit a New York by Night krónika folytatására!

Időpont: 2016. Szeptember.24. 12 órától.  Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/161637467607981/  

A játékról:

A játék a Vampire The Masquerade szerepjáték alapján megrendezésre kerülő történet.

A terveink szerint a Cantina Klubban megrendezésre kerülő mesék, összefüggésben lesznek egymással, a karakterek cselekedeteik függvényében változtathatnak történetén, kinézetén, politikáján.

Ezen kívül szeretnék, ha New York a Cantina Klubban játszható „Örök” város maradna, ezért a karakterek által elért eredmények, dokumentálva lesznek, és ha mindenki úgy akarja, akkor publikálva is!

Ezen fentebb említett okokból, a csoportban https://www.facebook.com/groups/cantinabynight/ található dokumentum folyamatosan bővülni fog, a városba érkező új karakterekkel (JK, NJK), vagy a mesélők által kitalált újabb ötletekkel, helyszínekkel. Így bárki is érkezzen újonnan, tudni fogja, hogy éppen hol is tartunk, vagy éppen azt, hogy ki a herceg, vagy mi éppen az aktuális politikai berendezkedés a városban..

Itt szeretném megjegyezni, hogy minden mese New York-ban, akárcsak az induló történet, szinte 100%-ban a karakterekről fog szólni! A jó vagy éppen rossz döntéseikről, esetleges tragikus végükről.

Nem egy modult szeretnénk lerakni nektek az asztalra és azt mindenáron lenyomni a torkotokon, hanem lehetőséget kínálunk nektek, hogy formáljátok képetekre a várost és a történetét, szerezettek magatoknak szövetségeseket, vagy éppen ellenkezőleg ellenségeket. Legyetek akár leendő Hercegek, vagy egyszerű gyalogok a Dzsihad színpadán, gyertek el feltétlenül az egyik mesénkre!

Gyere légy részese a város történetének!!!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egy most induló és havonta folytatódó Vampire the Masquerade krónikára, New York városába.

Jelentkezési és részvételi feltételek:

Jelentkezési határidő: 2016.Szeptember. 17. 24:00

A rendezvényen való részvételi díj: 1200 forint/fő

Jelentkezési feltétel:

Mindenkire érvényes!

Az eseményben jelzed, hogy ott leszel +

Akik nem voltak az előző eseményen:

a csoportban https://www.facebook.com/groups/cantinabynight/ található karaktergeneráló programmal elkészített karaktered mind chr. fájlba mentve, mint jpg formátumba „polgári” névvel, előtörténettel és egy fényképpel, ami a karakteredet ábrázolja, a cantinabynight@gmail.com címre elküldőd!

Akik már voltak:

Az első eseményen résztvevők, elsőbbséget élveznek a jelentkezésnél! Természetesen nekik nem kell újra karaktert küldeniük, csupán polgári névvel jelentkezniük az eseményre, a cantinabynight@gmail.com címen, illetve itt az eseményben!

Mindenki kap egy érvényes visszaigazolást, hogy jöhet, ha mind a kettő adott!

Jellenlegi maximum létszám a mesélők számát figyelembe véve (4*6) 24 fő!

További részletek:

https://www.facebook.com/groups/cantinabynight/

Vampire The Masquerade karakteralkotási szabályok:

1. Alapkönyv szerint (nem a 20. évfordulós)
2. Csak “Kamarillás” karakterek Európából.
3. Maximum: 200 éve vámpírok (ennek ellenére a Kor előny nem játszik!!!!) A játék ideje “amikor a történet kezdődni fog” : 2000 március .
4. Max Generáció: 8
5. Hátrányba nincs megkötés bármeddig felvehető és felhasználható szabad pontra is, az előnyön felüli része. Itt viszont szeretném, mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy a hátrány, az tényleg hátrány és minden esetben a mesélőé a végső szó, hogy az előnyöket és hátrányokat engedélyezi e neked!
6. Minden játékos a karakterének találjon ki egy olyan indokot, amiért egy “öreg” nagyhatalmú vámpír neheztelhet rá.
7. Karakteredről egy kép.
8. Előtörténet.. minél öregebb annál hosszabbat várunk. (Azért túlzásokba nem kell esni! )
9. A karakterek nem 15 szabadpontot oszthatnak el az elején, hanem 25-öt!
10. Előny pont: max. 10 pontig 7. pont felett mindegyikért dupla hátrányt kell felvenni. ( Pl Alex 8 pontnyi előnyt akar felvenni 7. pontig 7-et kell, a 8. pontért meg még két hátrányt kell felvennie. Összesen tehát 9 pontnyi hátránnyal kell rendelkeznie.

Figyelem!!! Karaktergeneráló program beállítás: A szabályoknál adjon mindenki 10 szabad pontot hozzá, illetve ha hátrányból “spóroltál” meg pontot, annak az értékét is itt kell hozzá adni! Így lesz tökéletes a karaktered!

Az esemény csoportjában https://www.facebook.com/groups/cantinabynight/ a fájlok között megtalálható a játékhoz használható előny hátrány rendszer is!

LEAVE A REPLY