Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit, a következő Blood Bowl versenyen! 😀

Időpont:

2016.02.28. vasárnap

Helyszín:

Cantina (Budapest, Alsó erdősor utca 3.), a Keleti és a Blaha között

Nevezési díj:

500 Ft

Divíziók:

Veterán és Rookie

Gyakorlatilag 2 párhuzamos verseny lesz – az öreg rókák és a kevésbé tapasztalt edzők külön indulnak. A divízióba sorolás az előző verseny alapján, újaknak önbevallás alapján történik, de azért a rendezők rákérdeznek, ha valamit nem éreznek megfelelőnek.

 

Díjak:

Legjobb veterán: érem

Legjobb rookie: blokk kocka készlet

Kupaszabályok:

Formátum: Resurrection, azaz minden meccs után törlődnek a Casualty-k, SPP-k, vagyis minden meccsed ugyanazzal a csapattal kezded, amivel az elsőt kezdted.

Játékszabályok: Competition RuleBook szerint

Csapat építés:

Veterán

Competition RuleBook szerinti csapatok 1.100.000 aranyból

Halflingok hozhatnak szakácsot.

Goblinok vehetnek bribe-ot.

Tier 3-as csapatok hozhatnak sztárjátékost.

Inducement-ek nincsenek.

Játékidő mérés: 64-64 perc (lehetőleg mindenki szerezze be az alkalmazást, pl.: Real Chess Clock)

Tierek:

Tier1 (6 Skill, dupla nincs): Amazon, ChaosDwarf, DarkElf, Dwarf, Lizardmen, Norse, Orc, Skaven, Undead és WoodElf

Tier2: (6 Skill +1 Dupla Skill és + 20K arany a csapatépítéshez*): Chaos, ChaosPact, HighElf, Human, Khemri, Necromantic, Nurgle, ProElf és Slann

Tier3 (6 Skill +1 dupla Skill és + 50K arany a csapatépítéshez*): Goblin, Halfling, Ogre, Underworld és Vampire

Egy játékosnak csak 1 skill adható.

*A plusz pénzt fel lehet használni további skill-ek vásárlására is: normál skill 20K, dupla skill 30K. Az így vásárol skill-ekre is érvényes, hogy egy játékosnak csak 1 skill adható.

Ha tudjátok, légyszíves küldjétek el február 26 (péntek) estig, a következő mail címre a csapat listátokat: el0nj3@gmail.com

(tárgyba: feb28-veteran)

Rookie

Competition RuleBook szerinti csapatok 1.100.000 aranyból.

Sztárjátékos és Inducement-ek nincsenek. Ha kell csapat vagy segítség a csapatösszerakáshoz, nyugodtan írj ránk itt a lfg.hu forumán, segítünk. Ha tudjátok, légyszíves küldjétek el február 26 (péntek) estig, a következő mail címre a csapat listátokat: el0nj3@gmail.com

(tárgyba: feb28-rookie)

Pontozás:

győzelem/döntetlen/vereség: 5/2/0 pont

vereség 1 TD különbséggel: 1 pont

Első meccs előtt sorsolás, majd svájci rendszer.

Tie-breaker számít egymás elleni eredmény, utána a netTD+netCAS, ha ez egyenlő, akkor szumTD+szumCAS. (Azaz pontegyenlőség esetén az van előrébb, aki a másik ellen győzött, ha nincs ilyen, akkor akinek jobb a gólkülönbség+okozott_sebesülés_különbsége, ha az is egyenlő, akkor akinek az összes gólja+okozott_sebesülése több.) Egyúttal ne felejtsük el, hogy az okozott sebesülés kizárólag a blokk kockák dobásának eredményeként földre került játékos sebesülését jelenti.

Menetrend:

nevezés: 9:00 – 9:30

1. meccs: 9:30 – 11:50

Ebédszünet: 11:50 – 12:40

2. meccs: 12:40 – 15:00

3. meccs: 15:10 – 17:30

Eredményhirdetés: 17:45

(Mostani versenyen szigorúbban fogjuk az időbeosztást venni, akik nem fejezik be időben a meccset, oda bíró fog menni, és eldönti, hogy lejátszhatjátok még az adott kört vagy nem.)

Bajnokság: Több versenyt rendezünk, hasonló kiírással, az év folyamán. Az év végén meg kiosztjuk az Év Veteránja és az Év Rookie-ja díjat.

Év közben a versenyek közül az 5 legjobb eredmény fog számítani, mind két divízióban. (egyenlőség esetén számít, hogy egymás ellen mit hoztak, utána netTD+netCAS, ha ez is egyenlő, akkor szumTD+szumCAS.

Rookiek közül, aki megnyeri az Év Rookie díjat, következő évben mindenkép Veteránban kell indulnia, többiek maguk döntik el, hogy váltanak e divíziót.

Az eddigi eredmények itt.

http://budapestbloodbowl.blog.hu/

LEAVE A REPLY