Április 30-án nagyon sok szeretettel várunk mindenkit egy nagyszerű, egész napos újabb játékra, ahol a Shadowrun 5-ik kiadásával fogunk ismét játszani.

Ez alkalommal viszont nem csak, hogy két hivatalos Shadowrun mesélőnk lesz (Vecsernyés Áron, és Erdei Péter), de a hivatalos Shadowrun Missions modulsorozatott 5. szezont kezdik el mesélni, aminek összesen 6 modulja lesz, így reményeink szerint, hónapról-hónapra menni fog a játék, és végig kísérjük a kiadó hivatalos történeteit! 😀

 

 

A játék információi:

– Mindkét csapat 5-5 fős lesz

– A játék Chicago-ban játszódik

– A hivatalos Shadowrun Missions modulsorozatból az 5. szezon 1. modulja kerül lemesélésre

– Ehhez tartozik a játál végén egy kis adminisztráció a Catalyst Game Labs – a shadowrun kiadója – felé, így a játék abszolút hivatalos lesz.

– Az lenne a jó, ha hosszú távon lehetne tervezni, így kérünk mindenkit, hogy úgy tervezzen ha tetszik a játék, akkor a szezonban lévő mind a 6 modult lemesélik nektek a mesélők.

– A játék kb. 4-6 óra tiszta játékidő, úgyhogy kérünk mindenkit, hogy előre készített karakterekkel jöjjön. Ebben is nagyon szívesen segítünk.

– Érkezés április 30-án 11:30, játék kezdete 12:00.

 

A játékra, az alábbi linkre kattintva tudtok jelentkezni:

https://docs.google.com/forms/d/1qAbNMBgqR4RDs4SQYisNLUkDSYCwcNX6p3RPmM1PaKM/

 

Ezen felül még egy csapatnak mesélünk, akik viszont a szokásos Seattlei őrületben fognak részt venni, ami nem kötődik a hivatalos mese sorozathoz. Viszont azokat akik erre a játékra szeretnének jelentkezni, kérjük, hogy ugyan úgy használják a fenti regisztrációs részt!

 

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk, és akár egyénileg, akár csapatosan is tudtok jönni!

 

A játékra összesen 3×5 fő tud jelentkezni, úgyhogy aki szeretne jönni, az minél előbb jelezze.

 

“Természetesen az előző játék alkalmon résztvevők előnyt élveznek a mostani játékra való jelentkezésben, úgyhogy fenttartjuk a helyük, ha szeretnének jönni! :D”

 

A játékon a szokásos 800 forint/fő ellenében lehet részt venni, illetve kérünk mindenkit, hogy a klubba semmilyen ételt-italt ne hozzon be, mert van büffé!

LEAVE A REPLY