Cantina Magus!

 

A pyaronni időszámítás szerint 3696-t írunk, és észak lángjai amilyen magasra csaptak, annyira mélyre is zuhantak. A négy éven át tartó borzalmas öldöklés Észak uralásáért, a végéhez közelit. Mind a szövetséges, mind pedig a Toroni fél kimerülten, sebeit nyalogatva készül a végső mindent eldöntő csatára. Mindeközben kalandozók egy neve nincs falucska felé vágtatnak, hogy még az utolsó pillanatban elejét vegyék valami szörnyűségesnek. Valaminek, amit ha nem érnek oda időben, akkor már senki sem állíthat meg…

 

.

 

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új M.A.G.U.S. szerepjáték rajongót a március 22-n megrendezésre kerülő Cantina M.A.G.U.S. szerepjáték versenyünkre. A verseny az Első Törvénykönyv szabályai szerint kerül megrendezésre, és egymástól független 3 modul kerül lejátszásra a következő hónapokban. Figyelembe véve, hogy a játékok nem fognak szorosan egymáshoz kötődni, így bármelyik részbe belehet csatlakozni!


A verseny a csapatok, és játékosaik között fog zajlani, ahol a szokásos RPG-s versenyektől eltérően, csak a szerepjátékot, a karakterek ötletességét, és a jó hangulatot fogjuk díjazni!


A sorozat második meséje, az Átkozottak marka címet viseli, amin a korábbi játékon nem játszottak 3., az előző részen részt vettek 4. szintű karakterekkel, és 4-6 fős csapatokban jelentkezhetnek.


Összesen 6 csapat tud részt venni a játékon.

 

A nevezési díj: 1200 Ft/fő. Amennyiben valaki rendelkezik Cantina klubtagságival annak csak 800 Ft/fő.

A jelentkezés határideje: 2014. március 20 (csütörtök).

A nevezési díjat a helyszínen a verseny kezdete előtt lehet befizetni.

A játék kezdete: 2014 március 22. 12:00, regisztráció 11:30-tól.

 

Jelentkezni az info@cantinaklub.com email címen lehet. Kérjük, hogy csoport névvel, rendes névvel és előre kidolgozott karakterekkel jelentkezzetek!

 

Kérdéseiteket, ötleteiteket szívesen várjuk ugyancsak az email címre, vagy a http://www.facebook.com/groups/428721210539108/Cantina M.A.G.U.S. verseny facebook csoportjába.


A karaktereket és csapatokat az alábbi link, illetve a facebook csoportban kitett fájl alapján kérjük elkészíteni:

Cantina Karakteralkotás (MG)

 

Cantina M.A.G.U.S. csapata

LEAVE A REPLY