Uraim!

Ráléptek az útra, hogy teljes értékű katonákká válljanak. A többségük már derekasan bizonyított is a DC-1 elleni invázióban, azonban még hátravan a század számára a végső próbatétel! Veszteségeinket a StarPointról érkező újoncokkal feltöltjük és folytatjuk tovább a kiképzést, hogy valóban méltón viselhessük a tengerészgyalogság minden jelképét.

Ne okozzanak csalódást nekem és szerezzenek még több hírnevet és megbecsülést saját maguk és az egész Crusader század számára!

Jim Marshall százados, a Crusader század parancsnoka

 

.

 

Részletek:

December 17.-én szombaton folytatódik a Crusader század története és nagyon sok szeretettel várjuk, a már a századhoz tartozó játékosokat és karaktereket!

A versenyen összesen 5 csapat maximum 30 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csoportokat.

A játékosok és karakterek az Omega kettő kivételével kisebb átalakításokkal folytatják tovább a játékot az ARACHNOD pókoktól hemzsegő halálos világán. Mindenkit a jelentkezési emailben értesítünk, hogy melyik rajban fog játszani.

Történet:

2217 március 15.-én a sikeres Starpointi képzést követően az új lövész szakasz megérkezik rajképzésre a távoli Arachnod veszedelmes dzsungel világára, ahol, folytatják a kiképzést, és végül vizsgafeladatott tesznek, amin ha átmentek, akkor lesznek teljes értékű tengerészgyalogosok.

Verseny részletei:

Dátum:

2011.12.17. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt emiales nevezéssel lehet jelentkezni, amiben jelezni kell, hogy mi a neve a karakternek, illetve ha rendelkezik Emlék töredékek, vagy Hallucináció hátránnyal, akkor azt is!

Ezt a nevezést az alienszerepjatek@gmail.com címre kell elküldeni, illetve előre kitöltött karakterrel, amit az ismert szabályok alapján lehet elkészíteni!

Jelentkezési határidő december 7.-e szerda!

További kérdésekre az alienszerepjatek@gmail.com címen tudunk válaszolni, illetve az alienszerepjatek.hu Kérdések a versenyről topicjában!

SHARE
Previous articleÜnnepelj Malifaux-ban!
Next articleNemundír nap

LEAVE A REPLY