Szia kedves érdeklődő!

Örömmel mutatjuk be a Nezabar fórumos szerepjátékot. Amennyiben már játszottál hasonló fórumos szerepjátékot, nem lesz nehéz dolgod, ám ha még nem, segítünk egy kicsit az eligazodásban, hogy miről is van szó. Bár biztosan tudunk a rutinos játékosoknak is újat mondani.

.

Maga a játék egy varázslóiskola, mint például amilyet J. K. Rowling Harry Potter könyveiben is filmjeiben látsz, ám sokféle fantasy történetből és saját ötleteinkből építettük fel magát a világot, tehát a Harry Potter is ennek csak egy része. A történetek között, melyekből merítettünk, megtalálható a Gyűrűk ura, az Arany iránytű, vagy épp a már említett Harry Potter, de találkozhatsz dzsinnekkel, vagy fél-angyalokkal is. Talán elsőre túlzottan sokrétűnek találhatod, egy nagy katyvasznak, de ez nem így van, hiszen saját ötleteink segítségével fűztük a különböző dolgokat egy új önálló egésszé.

Mitől lesz az játék Varázslóiskola?
• Járhatsz órákra, mint kedvenc könyved szereplői, és megismerkedhetsz a varázslatok misztikus tudományával.
• Barátokat és ellenségeket szerezhetsz, társaiddal együtt nézhetsz szembe a kalandokkal.

Ám meg kell említenünk pár dolgot, ami bizony más, mondjuk a Harry Potterhez képest a teljesség igénye nélkül.
• Ez a játék nem feltétlenül a hősi kalandokról szól, ahol meg kell menteni a világot. Itt bizony a sötét mágia is szerepet kap, lehetőséged van ilyet is tanulni.
• Nem házak vannak, hanem szakok. Ez azt jelenti, hogy már az elején eldől, hogy mire vagy alkalmas, és később nem csak a Harry Potter féle tantárgyakat tanulhatod, hanem speciálisabb tárgyakat, hogy például a végén például te legyél minden idők legnagyobb elemi mágusa!

Lépj be ebbe a különleges világba!
www.nezabar.hu

SHARE
Previous articleTekken 5 Bajnokság
Next articleCantina News 3

LEAVE A REPLY