Alig indult el az első Aranykor életút, de mostanra már minden hely megtelt, sőt még túljelentkezés is volt. így hát úgy döntöttünk, hogy a kimaradó héten egy újabb történetet indítunk be.

Annak reményében, hogy a világ rengeteg arcából újabbakat is be tudjunk mutatni, a Karibi-szigetek és Franciaország után új helyekre kalauzoljuk majd el a játékosokat. Ismét osztott világban fog futni a sztori, sőt párhuzamban az elsőként elkezdett történetvonallal. A két színhely pedig a fagyos észak és a Földközi-tenger vidéke lesz.

A két ötfős csapat játékosai ismét előre készített karakterek közül válogathatnak majd az 5 részes történethez, melyeket hamarosan ide fogunk majd feltölteni.

.

 

Egyenlőre még csak pár szó, kik is várhatóak majd a karakterek közé:

Északiak

Norvégok, svédek, novgorodiak, a hatalmas és rettegett vikingek leszármazottai, a kegyetlen oroszok, valamint a rejtélyes lengyelek, kik egyaránt híresek főztjükről, vendégszeretetükről, és a halálos wiedzminekről.

Földközi – tenger

Az ókorból fennmaradt világbirodalmak hanyatló, begyepesedetten korhű maradványai: a Hellének (Athén és Spárta), Hórusz fiai (Észak-Egyiptom maradványa), A Birodalom (Capua és környéke, a Római Birodalom maradványa), valamint az 1600-as évek olasz városállamai, köztük Velence. És itt lesznek még a Mórok, Berberek.

 

Időpont:

Január 31. (kedd) 18:00

Jelentkezési cím:

info@cantinaklub.com

Beugró:

A szokásos 300 Ft-os napidíj, (bérleteseknek ingyenes)

 

LEAVE A REPLY