Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Megtörtént az elképzelhetetlen. A valaha élt legsúlyosabb csillagközi katasztrófája felé masírozik az emberiség többségét alkalmazó nagyvállalat a Weyland-Yutani, mely most már letagadhatatlanul, arra törekszik, hogy minden diplomáciai megoldást, minden békítő és tisztázó szándékot, minden felé nyújtott békejobbot félrelökve, katonai erővel és erőszakkal kerítse hatalmába mindazokat, akik nem a vállalat zászlaja alá tartoznak. Mindazokat, akiket a csillagközi egyezmények és az emberi jogok betartása arra sarkall, hogy méltó életet éljenek ennek az óriás vállalatnak az árnyékában.

 

.

Tisztelt egybegyűltek. A Weyland-Yutani végre megmutatja a foga fehérjét és arra készül, hogy saját otthonaikban, gyárainkat, iskoláinkat, óvodáinkat rohanja le, terrort és halált hozva mindenkire, aki az útjában áll. A valaha látott legnagyobb flottájával, elképesztő dologra készül, nyílt támadást intézz egyik kulcsfontosságú világunk a Burst ellen. Átlépve ezzel minden elképzelhető határt, veszélyeztetve ezzel közel négy millió ICC polgári életét, kirobbantva ezzel egy olyan háborút, ami nem csak, hogy teljes mértékig elkerülhető és szükségtelen, de morálisan is elképesztő az egész emberiség számára. De legyen, ahogy a vállalat kívánja. Állítson fel inváziós flottát, mozgósítsa drága pénzen vásárolt hit nélküli zsoldosait, és jöjjön! Jöjjön, és szálljon velünk szembe! Az ICC és annak ütőereje az Egyesültállamok Gyarmati Gyalogsága a USCMC és az Egyesültállamok Gyarmati Flottája a USCN felkészülten várja az agresszorok érkezését és egy valamit ígérhetünk, nem hátrálunk és nem adjuk meg magunkat, és ha ez még nem lenne elég, akkor az ismert univerzum legjobb katonái ismét megmutatják, hogy mit jelent az, hogy háború! A tengerészgyalogsága ennek a világegyetemnek, és annak legjobb századai készen állnak a kihívásra, és ha már elfelejtette volna a Weyland-Yutani, hogy kik miatt van béke a világokon, hát akkor újra bebizonyítjuk, hogy katonáink ezer vásárolt bérzsoldossal szemben is helyt állnak, és hiába technika, pénz és hatalom a USCMC katonáit senki sem állíthatja meg és senki sem fenyegetheti meg anélkül, hogy súlyos vereséget ne szenvedne.

Esküszünk, hogy legjobb tudásunk szerint kiálljuk ezt a probát, és megmutatjuk a Weyland-Yutani vezetői számára, hogy ha létezik hiba, amit elkövethetnek, akkor az-az, hogy fegyveresen kezet mernek ránk és az általunk képviselt polgárokra emelni!

— Maximilian Stuart az ICC elnöke

 

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében, és a jól ismert Alien világán játszódik. A történetünk pedig egy sorozat, epikus méretű csatája köré szerveződik, amiben mint az ICC nevű szervezett fegyveres erejeként, a USCMC tengerészgyalogosaival lehet játszani.

A versenyre nem kell semmivel készülni legfeljebb egy hat és egy nyolcoldalú kockával, és egyénileg is lehet nevezni, figyelembe véve, hogy két olyan csapatott is indítunk, ahova előre megírt általunk készített karakterek lesznek, így csak jelentkezni kell, eljönni és választani a lehetséges karakterek közül.

 

Részletek:

Április 28.-án szombaton 12:00-ás kezdettel indul a játék!

A versenyen összesen 6 csapat maximum 36 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat.

A játékra sok szeretettel várjuk a megszokott Crusaderes játékosok és karakterek mellett az új jelentkezőket is.

 

Történet:

2218 elején átfogó támadást indít a Weyland-Yutani az ICC irányítása alatt álló ipari világ a Burst ellen. Az ide összevont gyalogsági erők és flotta kapja a feladatott, köztük a támadás megkezdése előtt nem sokkal érkező Crusader század is, hogy állítsák meg az támadó erőket és védjék meg a világot. A játékosok ennek a Crusader századnak a katonáit fogják játszani.

 

Verseny részletei:

Dátum:

2012.04.28. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

 

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

 

Jelentkezési határidő:

2012.04.26.

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

www.alienszerepjatek.hu

 

Találkozunk 28.-án!

 

 

 

LEAVE A REPLY