2259… Szabadrablás IV. fejezet

Gyűjtsd be a fickókat!

 

Végtelenül szomorúan vettük tudomásul, hogy egyik kiváló hajónk, a Griodlann még a Carolinesnál történt események alatt, súlyos sérüléseket szenvedett és kettétört. A legénység túlélőiről pedig aggasztó híreket kaptunk, illetve úgy értesültünk, hogy kiléptek a jól szervezett szakszervezetünk kötelékeiből. Szomorúan és igen értetlenül állunk a helyzet előtt és természetesen a Tradex vállalat visszavárja az elkóborolt alkalmazottait.

A többi három hajó viszont remekül van és nagyszerű kalandokkal hátuk mögött repülnek tovább a végtelen űrben. Mint megtudtuk a Narvalnak sikerült jóval a többi hajó után megérkeznie a Carolinesra, ahol sikertelen kísérletet tettek a meló elvégzésére majd távoztak. A Space Snakekel kapcsolatban szárnyra kaptak bizonyos aggasztó hírek, amelyek szerint csillagközi elfogató parancs van érvényben a legénység egyik tagja ellen. Mindezeken felül a hajó súlyos sérülést szenvedett, amit meg nem erősített források szerint egy Wentrall osztályú, jármű elhárító kézi-ágyú okozott rajta, mely belülről ütött lukat a burkolatra….

 

.

 

 

A Hangover Duck legénysége nagyszerűen vette a kezdeti nehézségeket és komolyabb incidens nélkül belevetette magát a legjobb hajók versenyébe.

Aggódva figyeljük az eseményeket és nagyon reméljük, hogy végül minden megmaradt hajónk megtalálja boldogulását és következő melót az elsőhöz hasonló lelkesedéssel fogják ellátni.

 

Az elmúlt néhány hónap mind a négy hajó számára kritikusan telt, így leginkább mindenki a saját ügyeit intézte, de voltak csapatok, akik még így is kiválóan ellátták feladatiakat és remekeltek a Tradex Union Roncsgyűjtő Hajósok versenyében.

A harmadik körös verseny eredményei és értékelése:

Narval összesen 4+1 pont

Space Snake összesen 4 pont

Hangover Duck összesen3 pont

Griodlann összesen 3 pont

 

Ez úton is gratulálunk a nyertes Narvalnak és a legközelebbi kikötőben átvehetik a bónuszba járó Energia fegyvert. A többi hajó számára pedig kitartást és kemény munkát kívánunk, hogy végül a legjobbak nyerjék el a vállalaton belüli jutalmat, a legnagyobbat, amit valaha Roncsgyűjtő csapat kapott!

– Steve Maverick a Tradex Union kampány menedzsere


Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Alien és sci-fi rajongót a május 25-n folytatódó Alien 2256 – Szabad rablás című játék sorozatunkon. Ez az öt plusz egy részes, minden hónapban megrendezésre kerülő játék az alien világán működő Roncsgyűjtők mindennapjait és kalandjait hivatott bemutatni, ahol minden játékos egy-egy hajó legénységi tagjaként vesz részt a játékokon.

A Roncsgyűjtők olyan lazán a Tradex Uninon szakszervezethez kötődő hajósok, akik a csillagteret járva, elsősorban elfelejtett vagy még fel nem fedezett kincseket gyűjtenek össze. Általában azonban az ilyen csoportoktól nem esik távol, sem a csempészet, sem a rablás, sem a kalózkodás. De igazán sem nem csempészek, sem nem kalózok, sem nem gubizók, hanem mindegyik egyszerre.

Történetünk 10-13 évvel a Föld Xenomorphok által történt megsemmisülése után játszódik, amikor 4 új szabad hajó tűnik fel a Tradex hirdetési portáljain, amikre legénységnek lehet jelentkezni.

 

A lehetséges hajók:

A New Chicagóból induló űrkamion a Narvál – megtelt

A Carolines kikötőjéből felszálló Griodlann – megtelt

A mély űr ismeretlenéből induló orvosi fregatt a Hangover Duck – megtelt

Az Aerodyne-ről induló Space Snake – megtelt

 

A játékra mindenki egyénileg nevez és az adott hajóhoz tartozó online hirdetési felületen tudja elolvasni, hogy milyen legénységet keres az adott hajó kapitánya. Ugyancsak ezeken az online felületeken lehet egyeztetni a kapitányokkal az árakról, feltételekről.

(Természetesen az előző játékon részt vetteknek ez már nem szükséges, csak egy emailt kell küldeniük, hogy részt tudnak venni a mostani versenyen)

Minden játékos egyénileg tud a játékra nevezni és saját készítésű karaktert kell hoznia. A karaktereket az rpgall.hu vagy az alienszerepjatek.hu oldalon található információk alapján lehet elkészíteni. Az rpgall.hu oldalon található világok közül érdemes választani szülőbolygót, mert az bónuszokat ad.


A nevezés akkor érvényes, ha meg van a végleges hajó, ami a karakter utazni fog és küldött a játékos egy emailt azalienszerepjatek@gmail.com címünkre!

 

Játék sorozat részletei:

Dátum:

2013.05.25. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.

 

Nevezési feltételek:

Jelentkezési határidő:

2013.05.23. (csütörtök)

 

E-mail küldése szükséges a játékon való részvételhez az alienszerepjatek@gmail.com címre!

Összesen 4 csapat tud indulni a játékon, úgyhogy jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket!

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

 

LEAVE A REPLY