A Kígyó legendája a végéhez érkezik…


Legutóbb hőseinknek fájó árulással kellett szembenézniük. A Kígyó, saját bűvös kalózhajójuk magukra hagyta Őket! Kul-Kul, a troll sámánasszony segített a hajó nyomába eredni, de számos kaland után, a világ végére érkezve Kul-Kul is ellenségnek bizonyult, s mire felette sikerült diadalmaskodni, a Kígyó megszökött!


Nincs már hajó, amivel visszafordulhatnátok a világ pereméről, s nem maradt senki evilágon, aki segítene nektek. Csak egy lehetőség maradt: a Kígyó nyomába eredni, s fény deríteni titkaira, megakadályozni gyilkos terveit. Akkor is, ha a válaszok már egy más világban várnak rátok, egy olyan helyen, ahová az istenek sem látnak el, ott, ahol a Kígyó lakik!


Fedezzétek fel, hogy mi rejlik a világ végén túl, fejtsétek meg a Kígyó rejtélyét! Legyetek részesei egy olyan kalandnak, ami időn és téren túlra nyúlik, ahogy feltárul előttetek a hajó legendája!

 

.

 

Hősök Hajnala 1.05: A Kígyó fészke

 

Esemény: Dungeons & Dragons, 4. kiadás szabályai szerinti szerepjáték verseny

Bár a kaland az ötrészes verseny-évad záró epizódja, a történet önmagában is teljes értékű játék – bátran csatlakozhatnak új játékosok is.

 

Kiket várunk: bárkit, akinek van kedve egy izgalmas játékhoz kitűnő társaságban. Lehetsz a D&D 4. kiadás profi játékosa, vagy csak alkalmi ismerője; lehetsz rutinos a korábbi kiadásokban, aki csak kipróbálná a 4. kiadást is; lehetsz más szerepjátékok kedvelője, aki megmerítkezne egy kis igazi D&D élményben; vagy lehetsz akár teljes új is az asztali szerepjátékok játékosai közt: mi örömmel látunk!

 

Karakterek: D&D 4e szabályok szerint, 9. szint

 

Helyszín: Cantina Klub – 1074 Budapest, Alsó Erdősor u. 3.

 

Időpont: 2013. szeptember 28, 10.00 – 18.00

 

Nevezési határidő: szeptember 15.

 

Részvételi díj: játékosoknak 1500 forint

 

Jelentkezési lap, karakteralkotási szabályok, további részletek: http://hosokhajnala.lfg.hu

SHARE
Previous articleCantina by Night 2!
Next articleSzabad szombat!

LEAVE A REPLY