Az emberi test, ha megfelelő gondoskodásban és edzésben részesül, a létező legkiválóbb fegyver.

-Max Brooks

 

A Prológust követően nagyon sok szeretettel meghívunk mindenkit az Alien 2179, A halál kísértése szerepjáték, újabb játék sorozatára. Ebben a történetben a Föld pusztulását túlélt USCMC-s tengerészgyalogosokkal lehet játszani, akik a Földet hátrahagyva, utolsó menedékükbe a távoli Starpoint világára húzódtak vissza. Ennek az időszaknak a bemutatásáról fog szólni a játéksorozat, amiben az embertelen körülményekről, a xenomorphok elleni háborúról, és a túlélésről fogunk nektek mesélni.

 

.

Dátum:

2013.10.13. vasárnap – Asztali játék 12:00-tól – 22:00-ig.

 

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

 

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 400 forint.

 

Nevezési feltételek:

Az október 13.-i modulban az előzővel ellentétben a saját magatok által elkészített karakterekkel játszhattok.

A karakterek elkészítéséhez a következő szabályokat kell figyelembe venni:

1. 3 db karaktert kell készíteni

2. Minden karakter kötelező jelleggel 4 -es fizikummal kell, hogy rendelkezzen.

– Végül is ez a Starpoint! Értette katona?

3. Semelyik karakter sem rendelkezhet 1-es tulajdonsággal, semmilyen formában!

Hátrány hatására sem!

4. Mentát, Szintetikus ebben a játék sorozatban nem indítható!

5. Rang előnyként nem vehető fel semmilyen formában!

6. Kormódosító az alábbiak szerint működik. 40 év felett minden évért plussz 1 képzettség pont jár, azonban 40 év felett minden 5 év után 1 hátrányt plusszban fel kell vennie a karakternek, ami csak fizikai, szociális vagy mentális hátrány lehet! Külön kell jelölni a karakterlapon! Nem kap érte előnyt!!

6 . Azért, hogy ne csak a rosszat lássátok és olvassátok.

6.1 A három karakter amit kidolgoztok, még a következőket kapja:

– 1db karakter megkapja a veterán + 5 pontos előnyt ( ingyen ) ezenfelül két speciális képzést a lenti listából ( szintén ingyen )

-1db karakter kap egy speciális képzést ( ingyen )

-1db karakter nem kap semmit!

 

Speciális képzések:

Késspecialista (+1 pontos előny): Különleges érzéked van a kések használatához. Minden kés, tőr vagy kard fegyverrel való közelharci vagy hajítófegyver támadásoshoz +1 módosító és minden sebzéshez +1 erő adódik hozzá! Az ökölharcra és birkózásra nem vonatkozik és legalább 4-es szinten birtokolni kell a közelharc képzettséget.

Speciális képzés (+1 pontos előny): Valami különleges érzéked van egy általad választott, nem harci jártasságban! Arra a jártasságra +1 módosító járul és legalább 3-as szinten birtokolni kell a választott képzettséget. Az előny a karaktertípus megkötéseit a képzettség maximummal kapcsolatban felülírja.

Lövész specialista (+1 pontos előny): Egy általad választott fegyver típussal remekül bánsz, szinte egyek vagytok a fegyverrel. Az általad választott fegyver jártasságban +1 módosítót kapsz. Képzetlen fegyverhasználat mellé nem vehető fel, valamint legalább 4-es szinten kell lennie az adott fegyveres jártasságodnak. Az előny a karaktertípus megkötéseit a képzettség maximummal kapcsolatban felülírja.

6.2 A Tengerészgyalogosok az ismert rendszerek legjobb katonái. Ők az elit, a legjobbak legjobbjai ezért minden tagjuk alapból kap: 2 pontnyi bármilyen választott fegyver képzettséget , 1 pontnyi túlélést, 1 pontnyi atlétikát (ennyivel olcsóbban tudnak adott képzettséget venni) ami független a karaktertípustól és még 1 pontot, amit bármire tehet kivéve fejlesztett képzettség (elsősegély, hekkelés, biztonságtechnika, éberség, irányítás stb.).

6.3 A származásból adódó plusz módosítók is érvényben vannak. Tehát attól függően, hogy melyik világról származik a karakter, aszerint felhasználhatja a pluszokat amiket választ, az adott Világleírás szerint.

Részletes leírás a világokról az rpgall.hu / Alien / Világleírások menüpont alatt találhatóak.

 

6.4 Jutalmazzuk az első jelentkezőket!

Az első három jelentkező ( kész kidolgozott karakterek számítanak ) a fentieken kívül “Super komoly extrákat” kap!

4-10- jelentkező ( kész kidolgozott karakterek számítanak ) a fentieken kívül “Komoly extrákat” kap!

11-20 jelentkező ( kész kidolgozott karakterek számítanak ) a fentieken kívül “Extrákat” kap!

A többieknek pedig be kell majd érniük extrák nélkül!

 

A karakteralkotáshoz felhasználható az rpgall.hu / Alien menüpont alatt található minden szabály, kivéve azok amiket fentebb módosítottunk, vagy tiltólistára helyeztünk!

A karaktereket és a jelentkezést az alienuscmc@gmail.com ra kell küldeni, polgári névvel ellátva.

Azok akik még soha nem csináltak karaktert, vagy egyszerűen csak az idejük nem engedi, azoknak sem kell lemaradni a játékról. A 800 ft-os nevezési díj leadása ellenében, elkészitjük a karaktereit. Értelem szerűen az első 20 játékos jutalmazásába Ők nem számítanak bele!

Ezen igényeteket is az alienuscmc@gmail.com -ra küldjétek !

 

Üdvözlettel: Cantina klub ( Alien mesélői csapata)

 

Ha kérdésetek van a szabályokkal kapcsolatban, itt a Facebook https://www.facebook.com/groups/494284120656216/ csoportban feltehetetitek!

 

Jelentkezési határidő:

2013.10.10. (csütörtök)

E-mail küldése szükséges a játékon való részvételhez az  alienuscmc@gmail.com címre!

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

rpgall.hu

illetve:

alienszerepjatek.hu

Facebookon:

Alien (Starpoint modul sorozat)

LEAVE A REPLY