“Purge the heretic!!!!!!!!!!!!!”

 

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden 40K rajongót, a május 30-án, pénteken megrendezésre kerülő Warhammer 40K játékra.

 

Ezen a napon a Cantinában is próbára tesszük az új 7. kiadású 40K-s szabályokat, és sör és halál keretében baráti 500-1000 pontos játékokkal szórakoztatjuk magunkat, és áldozunk az újdonság oltárán.

Várunk mindenkit, aki rendelkezik sereggel, és azokat is akik még nem, mert azoknak szívesen biztosítunk figurákat.

 

.

 

Ez a program a Főnixcsarnok által meghirdetett Warhammer 40K hétvége keretében kerül megrendezésre, úgyhogy ennek köszönhetően a résztvevők között a Games-Workshop és a Főnixcsarnok személyre szóló emléktárgyakat és hobbyeszközöket oszt szét, megköszönve a fáradozásotokat valamint emlékeztetve benünket a HETEDIK érkezésére! Cserébe, a csatákban teszteljük az új szabályokat, fényképeket készítünk és véleményünket megosztjuk velük a Facebookon, emailben, postagalambbal vagy kogitátort küldve a címükre…

 

A programon a szokásos 400 forint ellenében lehet részt venni, illetve ingyenes minden májusi klubtagságival rendelkező számára.

 

Ezen a napon minden Warhammer terméket vásárlónak -10% kedvezményt adunk, májusi klubtagságival rendelkezőknek pedig -15%-ot! Amennyiben valaki játszik is aznap, annak -15% kedvezményt adunk az új szabálykönyv vásárlására, vagy rendelési árából!

 

Az esemény alatt várjuk a kérdéseket, illetve kérünk titeket, hogy az info@cantinaklub.com-ra mielőbb küldjetek emailt, hogy jöttök, és hogy milyen csapatot hoztok.

 

És lássuk, hogy mik a biztosan tudható különbségek, az eddigi szabályokhoz képest:

 

Az egyik legfontosabb, hogy a hagyományos seregépítési elvektől eltérően ún. “unbound” seregeket lehet csatasorba állítani, amik szó szerint az “azt-hozol-amit-akarsz” megvalósulásával kecsegtetnek más, érdekes szabályok mellett (mint pl. az új fázisként bekerülő pszí-fázis).

LEAVE A REPLY