Kedves Wargame rajongók és hobbisták!

Nagy örömmel jelentjük, hogy az előzetes egyeztetéseket követően sikerült megtalálni az ideális napot, január 30-át, amikor elkezdődik a Seregi Rajmound (aka: Raginmund Ser) által vezetett festősuli és workshop a Cantinában :D!

.

Terveink szerint ez egy állandó program lesz a klubban, ami minden második héten pénteken kerül megrendezésre, és a festés mellett a hobbiról, meg a játékról és a közösségről is szól, így amennyiben van még kedv, akkor wargamre is sor kerül majd a foglalkozások után, akár éjszakába nyúló csaták formájában :D:D!

 

Várunk mindenkit akit érdekel a figura festés, figura szerelés, és minden olyan trükk, amit tudni érdemes, hogy csodálatos szépségű seregekkel tudjunk játszani a különböző wargame játékokban. Rajmound mind a kezdőket, mind pedig a haladókat egyformán várja, hiszen az alkalmanként 2 órás foglalkozás mindenki számára tartogat meglepetéseket és tanulni valókat :D.

 

Az eseményen való részvétel 1 000 forint/fő, amiből lejön 400 forint amennyiben valakinek van aktuális havi Cantina klubtagságija.

LEAVE A REPLY