1. Klub használati feltételek

Klubunk szeretettel vár minden szerepjátékost, kártyajátékost, társasjátékost, war game-est, és azokat is, akik csak egy kellemes környezetre vágynak, ahol beszélgethetnek. Sőt, azokat is, akik rendezvényüket nálunk szeretnék megszervezni.


A klub két szintes, 60 fő befogadására képes.

Mindenkitől, aki betér hozzánk játszani, 400 Ft napidíjat kérünk el. A napidíj lehetőséget ad arra, hogy egész nap a nyitvatartási időben játsszál nálunk, használd a wifinket, továbbá a klub társasjátékait, és wargame asztalait.

 

A Piatnik felajánlásából a következő társasjátékok találhatóak nálunk.

– Metro

– Catan

– Alhambra

– Carcassone

– Maffia

– Bagdadi tolvaj

 

További használható társasjátékaink:

– Activity

– Activity 18 +

– Rúnamester

– Tabu

– Arkham társasjáték

– 200 játékgyűjtemény

– Pókerszett

 

Cantina Wargame Klub asztalainak és tereptárgyainak használatát kérjük egyeztesd le a Cantina Wargame Klub embereivel:

Szalay Gergely: info@cantinaklub.com

Wolf Gábor: wof@freemail.com

 

2. A honlap általános szabályai

 

Az oldal egyes tartalmainak megtekintéséhez, vagy hozzászólásához regisztrálni kell a www.cantinaklub.com oldalon.

A felhasználó, a regisztrációval a Használati Feltételeket tudomásul veszi, és elfogadja.

 

A www.cantinaklub.com tulajdonosa és üzemeltetője fenntartja a jogot a Használati Feltételek megváltoztatására. A változásokról a Fórumban informáljuk felhasználóinkat.

 

Cégadatok:

Cégnév: Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület

Székhely: 1016, Budapest Orom u. 10.

Elnök neve: Szalay Gergely

Telefon: 06/20-31-46-901

Email cím:  info@cantinaklub.com

 

Adatvédelem:

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban annak elmaradása akadályozhatja a szolgáltatások teljesítését.

Egyesületünk az adatokat bármely, a szolgáltatás végzésétől eltérő célból – így különösen szolgáltatása hatékonyságának növelése, piackutatás stb. – csak az adatkezelési cél előzetes meghatározása mellett és az igénybe vevő hozzájárulása alapján kezelhet.

Az érintett hozzájárulása nélkül az adatok nem adhatók át harmadik személy számára.

Társaságunk a felvett adatokat kérésre törli.

 

3. Fórum

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A www.cantinaklub.com fóruma (továbbiakban: fórum) egy nyílt közösség, amiben bárki közzéteheti a véleményét. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel.

A tulajdonos fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A tulajdonos ezen döntéseit nem köteles indokolni.

A fórumon tilos:

1.      olyan nevek választása, ami bármilyen módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sért.

2.      hosszú szövegek céltalan bemásolása, illetve bármilyen olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a fórum méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.

3.      a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások elküldése.

4.      olyan hozzászólás elküldése, ami jogszabályba ütközik, vagy jogszabálysértésre buzdít.

5.      olyan hozzászólás elküldése, ami bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást, akár burkolt formában is. Ezek a témák a fórumon nem kívánatosak, az ilyen tartalmú hozzászólásokat a tulajdonos törölheti.

6.      a fórumot direkt vagy bújtatott reklám céljaira felhasználni.

7.      egy hozzászólást több topicba is elküldeni (“flood”-olni)

8. a fórum felhasználói által a regisztrációkor megadott adatokkal bármilyen formában visszaélni, beleértve ebbe a címükre történő reklámlevél küldést is.

A tulajdonos a fenti tilalmak megszegése esetén törölheti a vonatkozó hozzászólást, illetve a tilalmat megszegő felhasználót.

Ha Ön úgy érzi, hogy egy hozzászólás méltatlan vagy sértő, panaszát az info(kukac)cantinaklub.com címre küldött e-mailben teheti meg.

A tulajdonos továbbá fenntartja magának a jogot, hogy a vitás kérdésekben a saját megítélése szerint járjon el.

A www.cantinaklub.com fóruma nem szolgál a személyes ellentétek és viták helyszínéül, ezért a szerkesztőség felszólítja a hozzászólások szerzőit, hogy ilyen természetű ügyeikkel ne terheljék a közösséget. E szabály megsértőinek inkriminált hozzászólásait eltávolítjuk, a hozzászólóktól 168 órára megvonjuk az írási jogot fórumunkon.

A hozzászóló a fórumbeli hozzászólás erejéig lemond szerzői jogáról a www.cantinaklub.com javára. A hozzászólásokat és a képeket egészében, vagy részletekben a www.cantinaklub.com honlapon előzetes értesítés nélkül felhasználhatjuk. A hozzászólások tartalma a www.cantinaklub.com általános jogi nyilatkozatának hatálya alá esik, így azokat harmadik fél csak előzetes engedélyünkkel használhatja fel.

 

4. Hírlevél

Hírlevelünkre a felhasználó a regisztrációval lehetőséget kap, hogy szabadon választott hírlevelekre iratkozzon fel.

A hírlevélben értesítjük felhasználóinkat új programjainkról, versenyeinkről, vagy aktuálisa kiemelt híreinkről.

A regisztrált a profilszerkesztési részben tud további hírlevelekre feliratkozni, vagy leiratkozni.

 

 

.

LEAVE A REPLY