Minden történetnek van vége és van végső küzdelme. A tavaly megkezdett Crusader század életútja, lassan a végéhez közeledik és az epikus lezárás 3 végső nagy verseny modulban teljesedik ki. Ezek a játékok meghatározók lesznek nem csak a játékban résztvevő versenyzők számára, de magára az egész Alien jövőre nézve is. Pont ezért játszódik a történet bő 20 évvel az utolsó versenymodul után, akkor amikor a Halál már nem csak kísért, de testet is ölt!

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében és a jól ismert Alien világán játszódik.

A versenyen összesen 4 csapat maximum 24 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat

 

 

 

.

 

Részletek:

November 17-én szombaton 12:00-ás kezdettel indul a játék!

Történet:

Húsz év telt el az utolsó Crusaderes bevetés óta, és a század nem pihen, akár csak a galaxis sem, ahol a két szuper hatalom a Weyland-Yutani és az ICC között nem pihen az ádáz háború. 2240-re viszont minden elkezd megváltozni és olyan új fenyegetés elé néz mind a két fél, ami könnyen nem csak a háború, de az emberi faj végét is jelentheti.

Verseny részletei:

Dátum:

2012.11.17. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

Korábban is játszott karakterek:

Minden korábbi játékban már részt vett karakter megkapja a Veterán +5 pontos előnyt és választania kell legalább -2 pontnyi szociális vagy fizikai hátrányt a 20 évnyi szolgálat miatt!

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

Jelentkezési határidő:

2012.11.16. (péntek)

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

www.alienszerepjatek.hu

 

LEAVE A REPLY