A bűvös kalózhajó, a Kígyó új kapitányi gárdájának keserves az élete. A pusztító Bíbor Fregatt rendíthetetlenül a Kígyó nyomában lohol, s tetejébe még ádáz átok is sújtja őket. A szabadulás reményét követve a Kígyó újonc mesterei ismeretlen szigetre vetődnek, ahol vad őslakosok őrzik a misztikus romok titkait. Márpedig ha meg akarják szerezni a győzelemhez szükséges hatalmat, hőseinknek szembe kell nézniük az ősi veszedelmekkel…

 

…a Tollas Kígyó házában.

 

.

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő játékostársat a Hősök Hajnala D&D szerepjáték találkozó új kaland-sorozatának második állomásán, december 8-án. Rutinos és kezdő játékosokat, az előző verseny-epizódon már részt vevőket és újonnan csatlakozókat, DnD4 fanatikusokat és kíváncsi érdeklődőket egyaránt nagy örömmel fogadunk, vagy bárkit, aki szeretne egy igazán jó napot lelkes játékosokkal és mesélőkkel eltölteni.

A részletes jelentkezési feltételeket és a karakteralkotási szabályokat (valamint a játékra kész előre megalkotott karaktereket) a http://hosokhajnala.lfg.hu oldalon találjátok.

 

LEAVE A REPLY