Cantina Háziverseny!


Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves Warmachine-Hordes játékost, a június 30-án megrendezésre kerülő Cantinás, hó végi Warmachine-Hordes háziversenyünkre!

 

A verseny célja, hogy a vasárnapi wargame klubnapunkba némi színesítést vigyen, és lehetőséget biztosítsunk, hogy egy havi klubtagságit nyerjen az, aki aznap a legjobb, a lent játszó játékosok közül. A versenyszabályok egyszerűek, hogy mind a régi mind az új játékosoknak lehetőségük legyen kipróbálni magukat, és egyszerű feltételek mellett játszanak egy jót.

 

Biztatunk hát mindenkit, hogy gyertek és próbáljátok ki magatokat!

 

 

.

 

Verseny szabályok:


– A versenyen 15, 25, 35 és 50 pontos seregekkel lehet indulni.


– A versenyre június 28-ig (péntekig) kell emailben jelentkezni, az alábbi címen: info@cantinaklub.com. A levélben szerepelnie kell a jelentkező nevének, választott seregének típusának és, hogy hány pontos sereggel nevez.


– A versenyen mindenki részt tud venni, aki rendelkezik aktuális havi Cantina klubtagságival, vagy fizetett napijegyet (400 forint/fő).


– A verseny, egyenes kieséses, és mindig az adott játék nyertese jut tovább.


– Minden játék alap Caster killel megy és nincsenek Scenariok.


– Hogy a játékok ne nyúljanak el a végtelenségig, minden verseny kör maximum 1 óra 30 perces és az idő lejárta utána az nyer, akinek több pontja maradt talpon!


– A játékosok, sorsolás útján kerülnek össze, és minden játékos, maximum annyi pontos sereggel játszhat, amennyit az ellenfele is ki tud ellene állítani!


– A proxizás engedélyezett.


– Nincsenek festési követelmények.

Játék kezdete:

2013.06.29.

11:30 – Regisztráció és érkezés

12:00 – Verseny kezdete

 

Nyeremény:

Egy júliusi Cantina klubtagsági!

LEAVE A REPLY