Magyarország Első Legend of the Five Rings Szerepjáték találkozója!

 

Szeretettel meghívunk Mindenkit az Első Udvar nevet viselő Legend of the Five Rings találkozóra 2014.03.01-én szombaton!

Sokaknak ismerős lehet már Rokugan világa, kinek a Klán regényekből, kinek a kártyajáték kapcsán. Mi most meginvitálunk benneteket egy könnyed kalandra ide ahol a szavak néha élesebbek az edzett acélnál!

 

Elég bátrak vagytok szembeszállni a sorsotokkal?

 

.

 

Rendszer:

Legend of the Five Rings negyedik kiadás.

Helyszín:

Cantina Klub (http://cantinaklub.com)

Időpont:

2014.03.01. szombat

Nevezési díj:

400huf/fő Ezt a helyszínen kell fizetni

Gyülekező 11.00, Kezdés 12.00

 

A helyszín saját büfével rendelkezik, ezért kérünk mindenkit, hogy ételt, italt ne hozzon be. Ha fogyasztani szeretne arra ott lesz lehetőség! Köszönjük!

 

Jelentkezés


 

A rendezvényre kétféleképpen lehet jelentkezni: csapattal vagy egyedül. Mindkét esetben az l5rtalalkozo@gmail.com címre küldjetek egy mailt. A tárgy legyen „jelentkezés”. (Ha mesélőként szeretnél részt venni a rendezvényen szintén az előbbi email címen érdeklődj.)

 

Amennyiben csapatként regisztráltok, az email tartalmazza a játékosok polgári és/vagy nicknevét valamint a csapat neveteket.

 

A játékra mindenki érkezhet saját karakterrel. Ezeket febr. 26.-ig kell leadnotok a fenti email címre. Ezeket a következőképpen készíthetitek el: Csináljatok egy sima karaktert a negyedikkiadású szabálykönyv útmutatásai szerint, majd költsetek el rajta +60 XP-t. Értelemszerűen, ebből a hatvan xp-ből már nem vásárolhatóak előnyök, hátrányok. (Melegen ajánljuk, hogy az XP költéssel úgy sakkozzatok, hogy a karakterek elérjék a Rank 2-t. ) Akik segítséget kérnek a karaktere kidolgozásában azok vagy írjanak a fenti email címre (tárgy legyen HELP), vagy keressenek meg engem a lenti elérhetőségek egyikkén.

 

Azok, akik nem készítettek karaktert, miután megtalálta a csapatát (Az egyedül érkezők, össze lesznek sorsolva) a kidolgozott, rank 2-es karakterekből választhatnak.

 

A Helyszín kapacitása maximum 60 fő így kérünk mindenkit, hogy időben jelentkezzen, különben nem biztos, hogy tudunk neki helyet biztosítani! A helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel.

 

Ha szeretnétek felvenni velem/velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken keressetek:

inkvizitor.hu – engelberth

lfg.hu – korcsi

szabacsikrichar@gmail.com


LEAVE A REPLY