A magyar fejlesztésű, Alien2179 A Halál Kísértése Szerepjáték alapján.

 

Az űrben nem terjed a hang, így nem hallani a reccsenő csontokat, és a sikolyokat. Nem lehet látni és észrevenni azt a sötét, banánszerű formát, ami nyáltól csepegő pofájával sziszeg, sziszeg akár egy vadmacska, vagy egy öreg légcserélő, vagy… vagy mint maga a halál. Nincs benne érzelem, nincs benne kétely, nincs benne szemérem, csak az egyszerű tény, hogy öljön. Ő a tökéletes gyilkos.


Szerencsére a végtelen űrben ez annyira messze van tőlünk, és még csak nem is halljuk. Ha pedig nem is halljuk, akkor nincs is… nem ér el… mert köztünk van a végtelen, áthatolhatatlan, fekete űr… csak mi magunk vagyunk…


Csak mi magunk… és ők.

 

.

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi, és új Alien 2179 szerepjáték rajongót, a soron következő versenysorozatunkra. Ez a játék sokban eltér majd mindattól amiket eddig meséltünk, ugyanis az elmúlt 6 év történéseinek adunk vele keretet, és hat modulba foglalva, egy olyan lezárást szánunk nektek, amivel méltó emléket állítunk minden elhunyt egykor volt alien karakter, és lejátszott rémületes mese számára.


Történet:

2804…

Kereken negyven év telt el azóta, hogy a NOE protokoll hajója, több száz éve kutatás után kolonizálható világot talált. Egy ércekben gazdag holdat, és egy azonnal lakható Föld típusú bolygót. Az eltelt negyven év alatt, a kolonizációt előkészítő és segítő személyek már legendák, és a róluk elnevezett utcák és iskolák tisztelegnek, emberfeletti áldozataikért amit az emberiségért hoztak.

A mostani történetünk arról szól, hogy milyenek is ezek a kolóniák. Vajon milyen társadalmi struktúrába rendezkedettek be, az emberiség utolsó túlélői? Vajon vannak komoly pártok, komoly cégek, vannak belsős ellentétek? Létezik szervezett bűnözés, vallási közösségek? Elég fejlett már a kolónia, hogy akár az űrben is tudjanak utazni? Egyáltalán ki vezeti a kolóniát?

A kérdések adottak, a válaszokat pedig most is a játékosok fogják megadni, mert ebben az évadban, minden a játékosokon múlik. A legnagyobb kérdés pedig még mindig ugyanaz, vajon életben marad az emberiség?

 

Jelentkezés:

noeprotocol@gmail.com címen.

1. Polgári név

2. A karakter excel táblában.

3. Karakterről némi infó, ki ő, mi ő, előny – hátrány magyarázat.

A jelentkezőknek a további esetleges teendőket emailben fogjuk továbbítani.

Egyénileg és Csapatban is lehet jelentkezni!

 

Dátum:

2014.07.05 – Asztali játék 12:00-tól – 20:00-ig.

Helyszín:

Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj:

800 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival, annak csak 400 forint.

 

Facebookon:

NOE PROTOCOL

LEAVE A REPLY