A töretlen népszerűségnek örvendő szerepjáték rendezvénysorozatunk idén kibővül egy tartalmas nyári programmal!

Bár sorozatunk elsősorban a hosszú, összefüggő D&D 4E mesékről szól, a táborunk inkább más rendszerek, világok és egymás játékainak a megismerésére koncentrál. Mi, a Hősök Hajnala modulsorozat írói számos játékot ki fogunk vinni, lesz többféle D&D, köztük a legújabb, nyár közepén megjelenő ötödik kiadás is, de lesz Marvel Heroic Roleplaying, Golden Sky Stories, Gamma World, Helvéczia és még sok más is. De ami a lényeg, hozhatsz Te is játékot és megmutathatod, miért szeretnek vagy rettegnek tőled a játékosaid! Ha játszol, nálunk lehetőséged lesz kipróbálni olyan meséket, amelyekre amúgy nem lenne lehetőséged. A Hősök Hajnala tábor nem egyetlen rendszer szűk körű játékáról szól, hanem az ismerkedésről, az új szerepjátékos élményekről és a kötetlen fröccsözésről a füstölgő kockák felett!

A tábor a Gyömrői Teleki Kastély területén lesz, ami minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújt, függetlenül attól, hogy sátraznál vagy szobában aludnál inkább. Büfé, meleg étel lesz!

 

.

 

Árak:

A tábor költsége egy napra:

1. Belépő: 2000 Ft – A kalandmestereknek ezt nem kell kifizetniük azon a napon, amikor mesélnek. Tudjuk, hogy mennyi munka van egy mesében!

2. Szállás: Szoba: 1500 Ft; Sátor: 500 Ft; tisztálkodási lehetőség természetesen adott!

Meleg étel ezen az összegen felül kérhető, az ár még változhat.

 

Megközelítés:

1. Autóval: Gyömrő a legegyszerűbben a 31-s úton közelíthető meg, parkoló van!

2. Vonat: a Keleti pályaudvaról indul minden óra 50-kor Sülysáp felé elővárosi vonat, amelyen használható kiegészítő jeggyel a Budapest bérlet és nem kell rá pótjegyet venni. Gyömrő a 9. megálló.

3. Busz: az Örs Vezér térről minden óra 45-kor, Kőbánya-Kispestről minden óra 10-kor indulnak buszok Gyömrő felé.

 

Programok:

Július 17-e, vagyis a 0. nap kivételével – ami a megérkezés, bulizás és barátkozás jegyében telik majd – nem meglepő módon a szerepjátékra koncentrálunk, így a program folyamatosan a játékról fog szólni. A rendezvényen kipróbálható mesékről rövidesen közlünk további részleteket. Ha mesélnél is valamit a rendezvényen, keress minket az alábbi emailcímen!

Ha valaki elfáradt a kalandozásban vagy meghalt karakterét gyászolva kóricál a táborban, találni fog más elfoglaltságot is. Lesz társasjáték, wargame, mozi szoba, testmozgás (pingpong, tollas) és nem utolsósorban: A D21 bázis, Wargame Klub Warhammer Fantasy Battles és a Warhammer 40k próbájátékot fog tartani és lesz figurafestő foglalkozás, ahol az elkészült figurát meg is tarthatja az elkövető!

Ezen kívül várható jónéhány – elsősorban fantasy zsánerbe tartozó – társasjáték is.

Várunk mindenkit a nyári találkozónkra, ahol egy jó hétvége alatt nem csak új élményeket, hanem új szerepjátékos tapasztalatot és új barátokat is lehet szerezni!

 

Elérhetőségeink:

Hősök Hajnala:

http://hosokhajnala.lfg.hu

http://www.facebook.com/HosokHajnala

email: hosokhajnala[kukac]gmail[pont]com

 

D21 bázis:

https://www.facebook.com/d21bazis

http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/482/

LEAVE A REPLY