Kedves Cantinások, és Alien 2179 szerepjátékosok, illetve Alien sorozat rajongók!

Engedjétek meg, hogy nagyon sok szeretettel meghívjunk titeket egy február 13-án (Péntek 13-án :)) megrendezésre kerülő, felejthetetlen és félelmetes, hátborzongató és valódi, Alien 2179 A halál kísértése horror szerepjáték estére!

.

Egy estére ami semmi másról sem fog szólni, mint az Alien filmekben megszokott borzongásról, illetve a halál, és a kegyetlen félelem elleni küzdelemről, ahol próbára lesz téve, a bajtársiasság, az ész, a hidegvér, és még sok más, az általunk oly nagyon szeretett játékban.

 

A játék egyetlen estés lesz, amit látástól-mikulásig fogunk nyomni, de legkésőbb másnap 10 óráig, mert utána már más program kezdődik a klubban.

 

A terv az, hogy maximum 2-3 csapatnak mesélünk, valódi horror játékot, amiben minden pillanatát a filmekben is látott hangulatnak fogunk szentelni.

 

A történet 2220 hatodik hó 4-én fog játszódni, a Weyland-ICC háború legelején, amikor a USCMC egyik Conestoga osztályú hajója megközelíti a stratégiai fontosságú Atlas bányász kolóniát, hogy a Weyland-Yutanit kicselezve, csapatokat dobjon a nemrég fellázadt bányászokhoz. Természetesen ez csak a kezdet, és semmi sem az aminek látszik….

 

A játékra általatok, előre elkészített karakterekkel lehet nevezni, akár csapatban, akár egyénileg is. Fontos, hogy jól átgondolt, és alaposan kidolgozott Tengerészgyalogos karakterekkel gyertek, akikkel képesek vagytok azonosulni a játék alatt!

 

A karaktereket az rpgall.hu oldalon található információk alapján lehet elkészíteni. Az rpgall.hu oldalon található világok közül érdemes választani szülőbolygót, mert az bónuszokat ad.

 

A karaktereknek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

 

– Minden karakternek USCMC-s tengerészgyalogosnak kell lennie (érdemes a Szövetségek és Ellenségek kiegészítőben megnézni, hogy kb. milyenek vannak).

 

– Egyetlen Tulajdonság értéke sem lehet 1-es, és minimum 3-as Fizikumának és 3-as Ügyességének, vagy Erejének kell lennie a karakternek.

 

– Semelyik karakter nem vehet fel 12 pontnál több hátrányt, és senki nem indulhat Rang előnnyel. Illetve átnézzük a választott előny-hátrányokat, és amik nem passzolnak egy tengerészgyalogoshoz azokat kihúzzuk.

 

– Minden elkészített karakterről a végső szót a mesélők mondják ki, hogy mit lehet és mit nem lehet!

 

A játékra az elkészített karakterrel és rendes névvel lehet jelentkezni az info@cantinaklub.com címen.

 

Az eseményre a nevezési díj 800 forint/fő, illetve akinek van aktuális havi Cantina klubtagságija, annak csak 400 forint.

 

Mindenki úgy készüljön, hogy sokáig fog tartani a játék, péntek hajnalba nyúlva!!!! 😀

 

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

 

rpgall.hu

 

Nagyon várunk titeket, és addig is jó készülődést!!! 😀

LEAVE A REPLY