“In the grim darkness of the far future there is only war…”

Valamikor a távoli jövőben, túl időn és túl határokon, az emberiség átlépi a végtelent és meghódítja a káosz és sötétség által uralt űrt. A birodalom az, amit az emberiség legszentebb és leghatalmasabb uralkodója épített, az Isten Császár, aki az aranytrónusába rögzítve küzd nap mint nap, hogy az emberiség fénye örökké égjen, és a ráözönlő milliónyi förtelemmel szemben állja a sarat, és képes legyen szembenézni és elkerülni a végső kipusztulás veszélyét.

 

.

 

Ebben a gigantikus harcban egy végtelen méretű birodalmi szerkezet segíti az Isten Császár munkáját, amiben kifogyhatatlan számú lélek serényen dolgozik, hogy ne emésszen mindent el a káosz és a förtelem. Nincs nap, amikor valamelyik rendszerbe ne tombolna képtelen méretű öldöklő háború, és nincs nap amikor ne esne el egy újabb rendszer. Ebben a kegyetlen és távoli jövőben az emberiség első és egyben utolsó bástyája, a császár által alkotott szuper katonák csoportja az Adaptus Astartes azaz az Űrgárdisták, ez a történet pedig róluk szól!

 

 

 

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves Warhammer 40 000 világot kedvelő szerepjátékost, a február 14-én megrendezésre kerülő programunkra, az első Cantinás Deathwatch szerepjáték versenyünkre!

 

A versenyre, olyan maximum 5-6 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik szívesen próbára tennék magukat az Isten Császár fénye alatt zajló pokoli háborúban, és csatlakoznának a Deathwatch őrség, egyik méltán híres Watch Fortress-éhez!

 

A játék a Deathwatch Core Rulebook alapján kerül levezénylésre, és az alábbi feltételek alapján lehet rá jelentkezni:

 

– A versenyre, csak emailben történt regisztráció esetén lehet jelentkezni, amit az info@cantinaklub.com címre kell küldeni, rendes névvel, csapat névvel, és kidolgozott karakterrel egyetemben.

 

– A versenyre, előre kidolgozott, Rank 4-es karakterekkel lehet jelentkezni.

 

– A karakter generáláshoz az alábbi könyveket lehet használni:

– Deathwatch Core Rulebook

– Rites of Battle – amiből a Power Armour History-t, a rendházakat, illetve az Advanced Specialities-ket lehet használni, kivéve a Renown igénnyel rendelkezőket! A többit a Rank 4 xp-ből lehet megvenni.

– First Founding – ebből csak a rendházakat lehet használni.

 

– A karakterekre a végső IGEN-t, minden esetben a csapat mesélője mondja ki!

 

A versenyre a nevezési díj:

1 200 forint/fő (-400 forint amennyiben van valakinek aktuális havi Cantina klubtagságija). A nevezési díjat, a helyszínen kell fizetni, illetve a program előtt a Cantina klubban személyesen!

 

A versenyre a jelentkezési határidő:

február 12-e csütörtök éjfél

 

A verseny programja:

Érkezés és nevezés

11:00-11:20

Játék kezdete

11:30

Játék vége

19:30

Eredmény hirdetés

20:00

 

Amennyiben bármi kérdés lenne, akkor az info@cantinaklub.com-on vagy az esemény alatt szívesen válaszolunk!

 

– Cantina csapata

LEAVE A REPLY