Kedves Cantinások!

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves társasjáték kedvelőt a következő csütörtökön tartandó, Összeugrunk egy játékra – társasozásra! A program roppant egyszerű. délután 6 órától felüti a fejét a klubban a lehetőség, hogy széné társasozzuk magunkat, és ez az állapot kitart egészen éjfélig, 1-ig, 2-ig. Akiket érdekel, azok arra készüljenek, hogy az alábbi játékokat fogjuk koptatni:

 

 

.

 

– A hatalmas sikerre és érdeklődésre való tekintettel, a két személyes, szuper társast a Star Wars: Birodalom vs Lázadókat!!!! 😀 Ami nagyon állat játék.

– Természetesen az elmaradhatatlan Tokió királyát (zseniális játék, amiben giga szörnyekkel, és mega Bunnykkal kell elpusztítani Tokió belvárosát)

– Illetve nyomunk pár Hadak ura társast, a feudális japán elfoglalásáért! 😀

 

Ezen felül kibontunk az alábbiak közül is egyet amit a nép szeretne, és azt is kipróbáljuk:

 

– Rokokó

XV. Lajos Franciaország királya, ahol társadalmi elvárás a fényűző bálok szervezése. Fontos személyiségek drága nemesi ruhákban azon versengenek, hogy melyikük öltözéke lesz a legcsillogóbb, a legkülönlegesebb az estélyen.

 

– Qin

Kína, több mint kétezer évvel ezelőtt:

 

Készülj fel a kínai határvidékek meghódítására, alapíts tartományokat és olvassz be távoli falvakat a birodalmadba. Terjeszkedésed közben emelj lenyűgöző pagodákat a hatalmad jeléül! Az nyeri a játékot, aki először megépíti az összes pagodáját.

 

– Citadella

– Doom

– Szénre fel

 

Amennyiben megtetszik valamelyik játék, akkor azt 20%-al olcsóbban meglehet vásárolni vagy azonnal a klubban, vagy ha nincs készleten akkor rendelés útján.

 

A programon a szokásos 400 forint/fő ellenében lehet részt venni, de akinek van aktuális havi Cantina klubtagságija, annak természetesen ingyenes a program.

LEAVE A REPLY