Kedves Barátunk!

Nagyon sok szeretettel meghívunk a 2011-es Nyári Rúna Táborunkba, melynek időpontja 2011 július 26-31.

Idén is rengeteg fergeteges programmal kedveskedünk Neked! Igyekeztünk a megszokott, szeretett programok mellé újabbakat is felvenni, hogy mindenki megtalálhassa régi -új kedvencét.

.

Táborba érkezésed pillanatától egészen a tábor zárásig (vagy kifulladásig) 🙂 kedvedre válogathatsz az alábbi programok közül.

Amennyiben valamelyik játékot nem ismered bővebben a www.runatabor.com és nálunk olvashatsz róluk. Folyamatosan töltünk fel majd információkat róluk.

Amennyiben szeretnél jönni a táborba kérünk, hogy a jelentkezési lapon tüntesd fel, hogy a heti bontás alapján mely programokon kívánsz részt venni. Tájékoztatunk, hogy a Star Wars és Magus versenyekre való jelentkezésedet kizárólag abban az esetben tudjuk elfogani, ha az előre kitöltött karakteredet 2011.07.01.-ig elküldöd részünkre.

Amennyiben a táborkezdés napjáig nem töltöd be 18. életévedet jelentkezésedet kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha szülőd/gondviselőd hozzájárulását megkapjuk.

Szülői hozzájárulást letöltheted itt

A nyilatkozatot személyesen is átadhatod a táborban, vagy a tábor előtt a Cantinaklubban.

Egy pár szó a helyszínről:

Az 1834-40 között épült Teleki-kastélyt Hild József tervezte. Magyar klasszicista építészet egyik legnagyszerűbb alkotása.

A zárt tömegű emeletes épület hosszabb homlokzatán lévő bejáratot hatalmas jón oszlopok által tartott, előreugró timpanon hangsúlyozza.

Az ablakok körül díszes keretezés van. A II. világháború következméyneként majdnem elpusztult, az 1960-as évek elején építették újjá megyei gyermekotthon céljából. Ma is iskola és diákotthon található benne.

Az épület 80 fő elhelyezésére alkalmas, 8 ágyas szobákban. A közösségi tereken kívül egy nagy közös ebédlővel, büfével, zuhanyzókkal és mellékhelységgel van ellátva. Környezetét idilli zöld park alkotja, amelynek része egy kis salakpálya, egy játszótér, és egy nagy füves focipálya. A szervezett programokon kívül lehetőség van a labdajátékokra, íjászatra, pingpongozásra és akár napozásra is :). A kastély területén kívül nem messze található egy csodaszép tündöklő kis tavacska, ahova igény szerint lehet menni strandolni.

Hogy tudsz eljutni a táborba:

Cím: 2230 Gyömrő, Üllői út 3., GPS: 47.419134/19.389559

– Busz az Örs vezér térről 30 percenként indul és a kastélytól kb. 15 perc sétára tesz le.

– Budapest Keleti pályaudvarról indulnak vonatok, a gyömrői állomástól kb. 30-40 perc séta a kastély.

Meddig lehet jelentkezni/mennyiben kerül a tábor:

Idén először lehetőséget nyújtunk a nyári tábor díjának 2 részletben történő befizetésére.

Amennyiben hetijegyet kérsz étkezéssel úgy szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton vacsorát biztosítunk a számodra.

Idén is lesz a tábor ideje alatt büfé, ahol meleg ételt biztosítanak a hideg finomságok mellett.

A helyszínen kizárólag abban az esetben tudsz napi/hetijegyet venni, ha szállásod megoldható a kastélyban(tehát van még férőhely). Természetesen rugalmasak vagyunk, és kerítünk megoldást. 🙂

A részvételi díjat a 10700419-45406209-51100005-ös számlaszámra utalhatod, vagy személyesen is befizetheted a Cantina klubban (VII. kerület, Alsó  erdősor utca 3.).

Kérünk, hogy az alább található jelentkezési lapot kitöltve a runatabor2011@gmail.com címre küld el, vagy személyesen add le a Cantina klubban.

Jelentkezési lap

Amennyiben további kérdésed merül fel, a fenti e-mail címre írj nekünk, vagy a 06/30-899-15-62-es telefonszámon is érdeklődhetsz!

Addig is nagyon sok jó játékot kívánunk neked!

Üdvözlettel: Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület

LEAVE A REPLY