Sajnálattal szólunk mindenkinek, hogy a most hétvégére tervezett Álmodók Tornyai D&D szerepjáték verseny (szervezés hiányában) elmarad. Ezzel kapcsolatban jeleznénk mindenki felé, hogy akinek csak kedve, ideje és lehetősége engedi, az jöjjön el hozzánk és töltse szombatját a Cantinában!

Így program hiányában, csak wargammezéssel (Warmachine, Malifux és Rolliék féle II.VH.), társasozással (Arkham horror, Trónok harca, Catan telepesei, Bagdadi tolvaj stb.) és némi szerepjátékkal, mobil mesélőkkel (Star Wars, Alien, Vampire, Gyűrűk Ura) tudunk nektek kedveskedni, illetve a program elveszésével kapcsolatban egész napos vetítéssel igyekszünk nektek kedveskedni. Pontban déltől a jelenlévők kívánsága szerint vagy egésznapos Star Wars vetítés lesz, vagy a csodálatos Gyűrűk Ura világát nézzük rommá, vagy amennyiben igény van rá, akkor akár a híres-neves Jack Bauer 24 órájának első 12 óráját vesszük végig!

Szóval program hiányában is lesz bőven lehetőség, úgyhogy várunk mindenkit nagyon sok szeretettel most 16.-án szombaton!

 

Még egy apróság, a hétvége szervezése végett az oldalunkon indítottunk egy fórum topicot, hogy ki mit szertne csinálni, hogy lássuk mivel készüljünk nektek.

 

.

LEAVE A REPLY